Ako casto by mal mat sex priemerny par zijuci v manzelstve do tyzdna? Moj muz to vyzaduje odo mna min. 7x do tyzdna.. Mne sa casto nechce, su jeho naroky prehnane al. je to normalne?
SEX - ako casto?
ewcu si najdi ineho a mas po probleme :D
no tak ja s priatelom mame sex jeden krat do tyzdna do dvoch...a uprimne povedane mne z toho zasibava. Ja mam na to chut ovela castejsie,sak teraz je to spravne obdobie, ale jeho chut vzdy prejde a uz len pocuvam...prepac zlaticko dneska z toho nic nebude :((( aj ked vela kratt nie je jeho chyba ze nemozeme ale ja som z toho uz zufala vazne :(
Ja to mam s priatelom 4 na tyzden
My to mame 2x do tyzdna, 4x, niekedy len raz, zalezi na zaneprazdnenosti. Zobrati sme 3 mesiace, zijeme spolu 5 rokov.
My sme sa s manzelom tiez o tom dost hadali, ja som chcela castejsie ako on, ... nakoniec sme si nasli zlatu strednu cestu... tak 8x do mesiaca.Ale prijala by som aj castejsie.
no, tak ja to mam raz za mesiac. co sa da robit?! taky je zivot...
som mlady, hladina testosteronu je vysoka..., no ale laska je laska
ja to mam s priatelom primerne 4krat do tyzdna(18)
asdfafa ja zavidim zase tym zenam, ktorych muzi to chcu casto:-) KAzdy chceme to co nemame, raz sme hore a raz dole. Co uz.
som 7 rokov vydata mame 2 deti sex je pre mna ako kedy vyhovujuci su dni ked ho prosim aby ....
a dni kedy ma to nenapadne aj tyzden.
,mame sem tam koli tomu riadnu vymenu nazorov.
a ja zasa závidím tým ženám,ktorých muži to chcú len veľmi zriedka..