Cawte, chcem sa spytat ako to xchodi u urologa, fakt tam nutne potrebujem ist, ale strasne sa boji co to bude, musim ist ku vseobecnemu lekarovi? nebude to trapas??boze poradte mi uz ma to fakt sere , hanbim sa strasne.....dik za vsetky odpovede
LUDIA POTREBUJEM FAKT POMOCT A PODPORIT
Ahoj,
tak ako pise Chlebicek. Bolo by hlupe trpiet a neist k lekarovi, hlavne v takejto veci. Obvodna sa na nic nebude pytat, da Ti papier a ty pojdes. Nic sa neboj, mam 20, bol som tam uz par krat o radu a na vysetrenie. Nemusis mat strach, bude to take rychle, ze ani nebudes vediet. Hanbit sa nemusis, ten lekar za den drzi 30 penisov, urcite tam chod, aby si nemal nejake nasledky z neliecenej choroby. drz sa
ahoj dance, pre boha ziveho a coho sa hanbis.Ved lekar je od toho aby ti pomohol a on to berie profesionalne takze ziaden strach.Zober sa a chod so svojim problemom za nim.Ja mam gynekologa muza a tiez musim ist a ukazovat sa.A na prsnikovom mam tiez doktora a mladeho a ked mi omakava prsia iny nez moj manzel je to divne ale co vysetril ma a uz mam po tom.Takze hlavu hore ziaden trapas to nebude.Vies kolko ludi tam chodi? Budem ti drzat palce a verim ze to zvladnes.Najdes u neho odpovede na svoj problem a budes sa citit o vela lepsie uvidis. a myslim ze treba ist najskor k obvodnemu aby ti vypisal papier k urologovi. Neboj bude to v pohodicke.
nie som si isty ale mne sa zda ze netreba ist k obvodnemu (to je tusim povinne od noveho roka), takze mozes ist rovno k nemu. no trapas to nebude kedze nebudes prvy co k nemu prisiel :D