ahojte,trapi ma jedna vec...este nikdy som nemala pravidelny menzes,ako to uz byva v zaciatkoch...no ale ako som zacala s masturbaciou,coraz viac sa to kratilo a casom som to mala kazde 2 tyzdne.nedoslo mi to a tak som neprestala,teraz to mam aj kazdy tyzden.myslite si ze ked S TYM prestanem,opat sa to upravi?co to sposobuje?hormony?
men....
No moja zlata, len ty tu navstevu gynekologa neodkladaj, lebo toto bude problem, ktory podla mna sama nevyriesis. Pokial napises, ze ku gynekologovi ist nechces, tak tu my ostatne iba zabijame cas, ked na teba reagujeme, tak nebud blba a chod k lekarovi. Mozes mat slabu svalovinu maternice, moze sa ti odlupovat sliznica aj predcasne, moze to byt sposobene prave stahmi maternice pri orgazme a pod...alebo to moze byt krvacanie iba z posvy sposobene nejakym mechanickym drazdenim...pricin moze byt vela, my ich tu nezistime, takze bud chod k lekarovi alebo trp, ina moznost nie je..
a co si tam pchas,ze z toho krvacas?tak sa nepytaj a trp.
noo ja som este na gynde nebola a ani nechcem...neboli ma skoro nic,len mam tlak v podbrusku,ale inac nie,ani dietu nedrzim.a zaujimave ked mi uz konci a masturbujem tak zasa den dva zacne...tak ako ze to nie je z toho?
z masturbacie to nemas a moze byt vela pricin,neodkladaj navstevu gynekologa,my ta tu fakt nevysetrime,stale ma sokujete dámy ako mozte takto hazardovat so svojim zdravim,gynekolog vam z nosteka neodhryzne. mimochodom katus,nedrzis nahodou dietku?? vajecniky ta nebolia??
trva to zhruba 5-7 dni,potom ten tyzden klud a znova...ale mozno keby som prestala s TYM...tak to prejde.len som chcela vediet,ci s tym niekto nema skusenosti:/
a co ine by to malo byt?ja sa neprstujem ani nic podobne...nema preco nieco ine krvacat...