ktory nema u mna ziadne opodstatnenie... nemam priatela, s nikym nespavam. vysadila som HAK a uz ju nechcem brat. viem ze existuje kvantum dalsich antikoncepcnych prostriedkov, nemam problem ist ku gynekologovi (a pre moralistov, myslim, ze 22 rokov je v pohde vek na sex) v buducnosti chcem mat deti, no nie teraz. a ten moj priserny strach z nechceneho tehotenstva ma zabija. a s tymto mi nepomozu ani statistiky, ani vypocty, jednoducho stale ma bude prenasledovat. poznate to?
unavujuci absurdny strach z tehotenstva
mladez, netvrdim ze mam nahodny sex, ani to ze planujem otehotniet zo vzduch... aj ked to je vztah a vyzera to nadlho, stale sa bojim... a tu nejde o to, ci HO lubim a planujem s nim buducnost, tu ide o to, ze sa (skoro panicky) bojim otehotniet. jednoducho je na to este skoro. a nech robim co robim (hovorim o antikoncepcii), aj tak sa bojim. a to ma nici.
svihnuta :-), pisem, len aby si vedela, ze so svojim problemom nie si sama...som na tom presne tak isto...:-(
Svihnuta ak nemas staleho partnera, s ktorym sa obcas vyspis, tiez by som sa bala nechceneho otehotnenia.Taky nahodny sex to nie je nic pre mna.
No moja, ten tvoj problem ti nezavidim, ale nedokazem dost dobre pochopit coho sa bojis, ked vobec s nikym nespavas. Nemas predsa z coho otehotniet, iba ak by si bola ako panenka Maria, ze zo vzduchu by si otehotnela. Neboj sa, relaxuj..............
v pripade ze s niekym spim tak automaticky sa zacnem bat ze som tehotna, nech by som mala akukolvek ochranu... a to je chore, nie?
a preco sa vlastne bojis, ked s nikym nespavas?