kamarat mojho kamarata

Príspevok v téme: kamarat mojho kamarata
kamoska

ahojte. spoznala som kamarata mojho kamarata. zapacil sa mi.. povedala som to tomu mojmu kamaratovi. A on povedal, ze by mu to vadilo ak by sme to dali dokopy ale branit nam nebude.. zda sa mi to strasne divne... a naozaj neviem co si o tom mam mysliet. totiz ked na to pozriem z opacnej strany, ja by som svojmu kamaratovi mozno aj nejak "pomohla" ak by sa "zalubil" do mojej kamosky...co si myslite vy?

sjella

muz a zena mozu byt kamarati iba ak kazdy z nich niekoho ma, alebo jeden z nich je opacnej orientacie, alebo len na chvilu... dlho nemozu byt muz a zena kamarati. viem z vlastnej niekolkonasobnej skusenosti. A to som vzdy obhajovala, ze je to mozne. Nie, nie je

zuuzu

mno ja si myslim ze asi ten twoj kamarat, ktory nexce aby si sa dala do kopy s tym twojim kamaratom ta lubi...alebo nexce aby ste boli spolu preto ze vie ze strati kamarato..lebo keby ste boli spolu tak ste furt len dwaja..a on by sa citil asi nawyse..asi to je ten mozny dovod..a kolko sa uz poznate?

frontman

to sa pytas naozaj vazne?
su len dve moznosti, z toho ta druha je cisto teoreticka
1. tvoj kamarat ta chce, muz a zena nemozu byt kamarati, to si vyhod z hlavy
2. nieco o tom druhom vie, napr. ze je to vrah, diler, pedofil...

agina

Ja tam vidim viac alternativ.
1.tvoj kamarat sa vola Jano a jeho kamarat Ivan, to len na zobrazenie a aby sa nam lahsie hovorilo.
2.Takze.Jano vie, ze sa Ivanovi nepacis a chce ta usetrit trapnej situacie.
3.Jano ziarli na Ivana a nechce, aby ste spolu chodili.Pretoze ta lubi on.
4.Jano je velmi dobry kamarat s Ivanom a nechce, aby ich kamaratstvo nieco pokazilo.Pretoze v tom pripade by sa Ivan viac venoval tebe ako Janovi.
5.Pacis sa Ivanovi a Jano to nechce pripustit.

kamoska

mozno na tom nieco bude.. chova sa tak divne.. Ale nerozumiem tomu.... mimochodom, boli sme na rande a bolo super ;)

lena22

Ak s tým prvým maš len kamarátstvo a nič viac tak ti povedal tak po kamarátsky. Ale predsa láska medzi dvomi nemusí rozbiť partiu.

kamoska

uz, povedal mi, ale to velmi neberiem. Ze sa boji aby sa nam tym nepokazili kamaratstva. (moje s nim a jeho s nim).
Kazdopadne, velmi rada by som sla na rande s tym mladencom. Ale mam z toho daky divny pocit..