pomoc :(

Príspevok v téme: pomoc :(
karkulka

Vytoky mam uz asi 3-4 roky,teraz mam 17...doteraz to bolo take "normalne" aj ked som sa stale citila mokraaa,stale sa menila ich konzistencia,farba,pach ...a teraz ako mi skoncila menstruacia pocitovala som take palenie az svrbenie v posve dnu aj navrchu + zapachajuci zlty vytok(mazlavy). potom to preslo a ked som zase mala menstruaciu a uz mi koncila zase to zacalo to iste ... u gynekologa som este nebola... prosim pomoozte mi :(

karkulka

a este chcem dodat ze uz mam tyzden po kramoch a zase ma to uz nesvrbi ani nic .. iba vytok no tak ja uz fakt nevjem

karkulka

boze ked ja sa bojim :( .... som niekde vycitala ze by mohlo pomoct Tantum Rosa .... nemate s tym skusenosti ? dakujemm

RNG

Chloa, jogurty su plne cukru.
Na probiotika treba brat probioticky doplnok s miliardami organizmov, roznych, nielen jogurtovych kvasnych.
Niekolko dni po sebe 2krat denne dokonale osidli creva len uzitocnymi bakteriami, ktore vytlacia ine aj inde v tele.

chloa

asi sa jedna o kvasinkovy vytok, pekne chod na gyndu, daju ti tabletky na vkladanie do posvy. Ale potom dodrzuj urcite pravidla, nejedz sladke, jedz viac jogurtov. Vytoky su reakcia na oslabenie organizmu, na zle travenie, stresy, jednostranne diety.
Kvasinky maju radi sladke, a preto sa rychlo rozmnozuju. na gynde, ak sa im to nebude zdat, zoberie ti vzorku na vysetrenie, ci to nie je nieco ine.
Ak si nebola na gynde , a mas strach, tak si najdi gynekologicku a nie chlapa-gynekologa a bude to zozaciatku lahsie pre teba. Po case zistis, ze je to vlastne jedno.

zuzana671

karkulka ahoj aj ja som mala zlty taky hrudkovity zapachajuci vytok sla som k lekarovi bola to pliesen cele vnutro posvy ma velmi svrbelo a zapachal ten vytok lekar mi prdpisal lieky na vkladanie a po tyzdni som bola zdrava ako rybycka tak mila karkulka v pondelok pekne chod k lekarovi neboj sa nic to nie je lekar ta prezrie pripadne ti vezme vzork vytoku a to bude vsetko vobec to neboli ...nezanedbaj to treba to preliecit lebo v buducnosti to moze mat aj vaznejsie nasledky... a este by som ti chcela poradit hlavne teraz sa snaz nosit bavlnene nohavicky nenos tanga nohavicky a neumyvaj sa zo spodu ziadnym sprchovym gelom ani obycajnym mydlom len cistou vodou...ked mi ta pliesen zmyzla kupila som si intymny gel lactacyd je super od vtedy som nemala uz ziadne problemi teda aspon zatial nie....je to antibakterialny gel ktori vyrovnava a udrzuje ph v posve...tak skore uzdravenie a vazne chod k lekarovi nezanedbaj to mozes to potom lutovat...

lydia32

Ahoj najlepsie by bolo zajst k lekarovi ktory ta vysetri moze ist o nejaky bacil a to treba liecit.. ved takto nemozes byt..