KAMPAN ZA PRAVDU V MEDICINE.
Vase nazory, postrehy, pripomienky, navrhy, DISKUSIA...
Diskusia KPM
Musssssska, som v robote a tak len v kratkosti. Tampony skodia z viacerych dovodov. Hlavnymi su, ze su vyrobene z toxickych materialov a za druhe, okrem toho, ze absorbuju krv, absorbuju aj vacsinu vlhkosti - vysusuju. Dosledkom vysusovania sa nicia potrebne mikroorganizmy, dochadza k zapalom atd.
A preco tampony skodia?Ja ich pouzivam cely zivot
A mam este jednu otazku. Ja som si tu stranku pozerala a dost ma to zarazilo a na jednej strane mi to dava zmysel. Ale tak napriklad,keby mi diagnostikovali rakovinu, tak mam teraz pit bylinkove caje, vynechat biele pecivo a cukor a samo to zmizne?Ci ako to mam chapat? Damian, keby tebe nieco take zistili, co by si robil ak nie klasicka liecba?Mna to fakt zaujima..dakujem :-)
tampony neznasam a ten kalisok poznam a nemam taku silnu, takze klasika vlozky su ok, samozrejme casta vymena a sprcha pokial sa da:)
Vdaka za ten web, prave som objavila a poslem aj nasim.
Este mi tak napadlo, ked som bola tehotna, stale mi gynekolog predpisoval tablety, vraj ako prevencia proti plesni...no ja som si radsej neordinovala a tvrdila, ze ano, beriem..a bol spokojny a ziaden nalez s plesnou som nemala.Cize netreba brat vsetky tablety, co vam doktor predpise ako prevenciu.Staci dobra zivotosprava a hygiena.:)A samozrejme vernost jednemu partnerovi..tam je riziko ochorenia minimalne.
Zdrawim wsetkych. Chcem Vam oznamit ze vytvaram vlastnu inter. stranku na ktorej bude mznostvo veci o zdraw. a nezdraw. strave, kozmetika zn. veleda a alverde. + mnoho inych veci. stranka by mala fungovat od 1.9.2008 o uspesnosti a nazve stranky Vas budem informovat. drzte sa a zite ZDRAVO...
vysvetli mi niekto preco jej vraj moc tak uzasny na plet?
btw tu stranku si urcite pozriem, som fakt zvedava
Ahojcek ludia, o tejto stranke som sa dozvedel od svojej uz expriatelky, su tuna skvele clanky a prispevky je to docela zaujimava stranka, som velmi Rad ze som spoznal holku ako bola ona pretoze kvoli nej a kvoli svojmu zdraviu sa zacinam zdravo stravovat. tak drzte palce... pred par dnami mi dala kopacky :-( co uz. mozno ze aj ona tuna niekedy napise. ale poviem Vam najlepsie a najzdravsie je pit cistu neperlivu vodu a natierat si vlastny moc na Tvar, ovsem ak ho mate zdravy. budete mat tvaricku ako detska prdelka. papa s pozdravom Miso. a touto cestou ju chcem pozdravit a popriat Vela uspechou v jej zivote a v zdravom stravovani sa. Leni drz sa. papa
Ahoj,
prave som si docitala novy clanok o svetle a UV ziareni. Dost ma zarazilo porovnanie dioptrickych sosoviek, ktore prepustaju a neprepustaju UV ziarenie. Clovek, ktory nosil kontaktne sosovky prepustajuce aj UV ziarenie bol na tom ovela lepsie ako clovek, ktory mal nepriepustne UV sosovky. Tomu sa dokonca zrak zacal zhorsovat. V tejto suvislosti ma napada otazka: Preco vsade tak velmi propaguju na slnecne aj dioptricke okuliare UV filter???