KAMPAN ZA PRAVDU V MEDICINE.
Vase nazory, postrehy, pripomienky, navrhy, DISKUSIA...
Diskusia KPM
Damian, tiez Ti velmi dakujem za peknu stranku, vdaka nej som narazil na knizku Vitamin C.
K tej rakovine by som chcel este poradit jednu velmi efektivnu vec... pracu Dr. Johanny Budwigovej. Jedava sa zmes z lanoveho oleja, tvarohu a lanovych semienok. Nijak sa to nebije s vysokymi davkami vitaminu C, a ide o velmi ucinnu vec. Akurat to skusam na sebe cisto z preventivnych dovodov, a behom 20 dni mi tak vystupila vitalita, ze som z toho doteraz v soku. Najlepsie je na tom to, ze nejde o nejaky doplnok, ale riesenie jednej z klucovych veci v tele, metabolizmu tukov, ktory je v dnesnej dobe proste kazdym dalsich rokom zivota vyradovany z cinnosti. Podla prac pani Budwigovej mala tiez velmi dobre vysledky liecenia rakoviny.
Takisto stoji za zmienku MMS. Tento pripravok je na najlepsej ceste kompletne zruinovat farmaceuticky priemysel. Avsak, a to maloktovie, za 3 dni prichadza do platnosti novy potravinovy kodex, Codex Alimentarius, pripravovany cele desatrocia, kedy FDA ziska vacsiu kontrolu nad potravinovymi doplnkami, a takisto sa povolia nove jedovate latky do potravin. Tak aby nam tie mega-Cecka nevymizli z lekarien, ale ak by sa to stalo, velmi rad sa pridam k ciernemu trhu Cecka. :-)
Dobrý deň, chcela by som poprosiť o akékoľvek informácie ohľadom Diag.Sclerodermia coircumscripta. Trápim sa už tri mesiace s nálezmi na ľavom boku a na prsiach. Bola som na vyšetreniach všade možne, až dnes ma poslali na kožné, kde mi lekárka hneď odporučila objednať sa k Mudr.Péčovi do MT. Prečíala som si pár Vašich príspevkov a už mi je jasné prečo mám bolesti na mistach stvrdnutej kože a fľaky. Mohli by ste mi dať bližšie informácie o tejto chorobe???? Ďakujem.
Dobry den damian
Ja som si precitala par clankov na stranke badatel.sk
A velmi ma to zaujalo. Chcela by som poznat tvoj nazor na liecbu svetlom (Bioptron) a este co sa tyka tamponov a vloziek moj gynekolog mi doporucil vlozky anion ze co si o nich myslis.
Budem vdacna za odpoved
Caute - potravinova intolerancia - je pekelna zalezitost hoci sa nezda, spravte si test doma - dozviete sa to hned, tak ako ja.
Niektore veci nemaju lekari moznost zistit, za potraviny sa skryva az prilis vela problemov. Asi 80% ludi ma intoleranciu a s nou spojene priznaky.
Food Detective test je v tomto super (kupila som si ho cez web), ze nemusite ist po vysledok k lekarovi.
a mate to jednoducho a rychlo zistene. aka parada, da sa zistit aj to ci ste celiatik.
ja uznavam prevenciu, ale tu sa da pomoct aj ked uz je problem v pokrocilejsom stadiu, pripadne ked ma niekto obezitu.
Marki,marki,píšeš riadne hlúposti o tom ako veda ide veľkou rýchlosťou.Chemické preparáty a chemoterapia ide míľovými krokmi,ale výskum v oblasti výživy a doplnkov hrozne pomaly.Niektoré skupiny to aj zámerne potláčajú,tak napr.betaglukán,už 20 rokov a to nepreháňam sa vie že silno a bez akýchkoľvek negatívnych účinkov ovplyvňuje imunitu v pozitívnom zmysle slova,ale až teraz cca 4 roky dozadu sa vyrobili prvé kvalitné preparáty 1,3-1,6 Betaglukán.A čo sa týka tej liečby rakoviny ako ide dopredu,tak to som takisto videla na mojich najbližších.Dvaja z chemoterapie zomreli a tretí bratranec čo mal lymfóm tak je už tri roky v remisii,ale doživotne má odpálenú imunitu,neobíde ho žiadna nádcha a pri podozrení na chrípku už musí byť hospitalizovaný v nemocnici,nakoľko sa boja že umrie na bežné nachladnutie.Okrem toho má z chemošky doteraz čierne žily,vôbec nepriberá,má hemoroidy a zápchu.Takže žiť ako žiť.Asi tak.
P.S.:damián si super,buď stále taký aký si lebo si jeden z mála čo sa nebojí písať pravdu a hlavne jej aj verí.Ja som tiež videla ako sa ľudia s alternatívnou medicínou vyzdraveli tak viem tiež o čom hovorím. majte sa všetci.Pa pa.
Sisi, akurat dnes som dostal email od cloveka, ktory sa tymito vecami aktivne zaobera.
Napisal mi toto:
Inak u nas sme zistili ohladom novej vyhlasky :
Vyhláška 585/2008 Z.z., ktorá definuje povinné očkovania, je neústavná, lebo týmto obmedzuje ľudské práva a slobody garantované ústavou, pričom
ústava stanovuje, že ľudské práva a slobody je možné obmedzovať len zákonom, nie ako podzákonným aktom, akým je vyhláška.
Zákon č. 355/2007 Z.z. síce stanovuje existenciu povinného očkovania a pokutu za jeho odmietnutie, ale nedefinuje špecifické očkovania, z
ktorých každé jedno predstavuje ďalšie obmedzenie ľudských práv a slobôd.
V podobnom prípade v inej oblasti Ústavný súd už raz potvrdil, že podzákonnému aktu toto podľa ústavy neprináleží.
Cize podla tohto sa vobec nic nezmenilo a ockovanie je stale nie je povinne na Slovensku.
Vevericka, s ktorym clankom si nespokojna?
Zaujem o vedu, alebo pseodoVedu?
Ja pri svojej praci casto z PubMed cerpam.
Pocas mojho studia sme mali vynikajuceho profesora. Ten nam stale opakoval, ze minimalne 50% studii je Science Fraud. Odvtedy som prewstal byt naivny co sa tyka tzv vedy, o ktorej pises. Navyse, moja praca zahrna aj posobenie na univerzite a tak mozem smelo, kompetentne a zodpovedne prehlasit, ze vacsina zdravotnickej vedy je ni viac, nic menej, ako len Scientific Fraud. Viem totiz, ako si pani kolegovia prisposobuju vysledky svojim zelaniam alebo e ste viac, zelaniam farmaceutickych korporacii.
Takze tak. A preto vznikla slovenska Kampan za pravdu v medicine.
ja som s celou strankou nespokojna...oooo ty poznas aj PUBMED????no zazrak, preco nemas teda na tej tvojej uzasnej stranke odkazy na studie, nejake tie odvolania na svoje tvrdenia????chapem, ze Pubmed a podobne stranky su platene, no niektore clanky su zadarmo aj pre laikov a laik si tam moze vyhladat vela info(teraz myslim vsetkych laikov aspon na zdravie.sk) a absrakty su zadarmo vsetky.....pripadne, ked uz nie Pubmed, tak Nature, ScienceDirect..seriozne stranky, avsak v AJ..alebo skocte na www.cvtisr.sk
da sa vybavit vzdialeny pristup a bude vam umoznene citat clanky v serioznym periodikach z vasho domu..cennik je uvedeny na stranke, ale mysim, ze cena nie je az taka horiblna(6,60 a 1,60 na predlzenie) ak ma niekto seriozny zaujem o VEDU..:)
Všetci, ktorí chcete vedieť viac o pravde v medicíne, o tom ako lekári mlčia, keď by mali prehovoriť, o tom ako mlieko a mliečne výrobky škodia ľudskému zdraviu, pravdu o potravinovej intolerancii, ktorá sa vo všeobečnosti v lekárskych kruhoch zahmlieva a ďalších podobných témach, sa dočítate v mojom blogu potrintol.blogspot.com