cafte:) ja by som potrebovala uz jasnu odpoved, je ten dezodorant Driclor proti poteniu rakovinotvorny alebo nie?? vela sa tu o tom popisalo, kazdy tvrdil nieco ine, tak mna by zaujimalo ci JE alebo NIE JE. strasne sa potim a moje tricka maju velke flaky, hrozne sa za to hanbim, a preto si potrebujem nieco take kupit, len keby to bolo naozaj rakovinotvorne, tak si to nekupim. ak teda je, nepoznate este nieco?? VDAKA!!!
uz jasna odpoved
no dakujem pekne za prispevky. musim sa uz asi len rozhodnut, ktory bude naj.
ahoj, aj ja mam ten isty problem, nenormalne potenie. kupila som si Driclor, velmi to pomohlo. pouzila som to 2-3 krat za tyzden, a po mesiaci som to uz nevydrzala na kozi a musela som to umyt.. strasne to palilo. neviem preco. viacery pisali ze je rakovinotvorne, lebo obsahuje hlinik, ale ked sa nepouziva kazdy den, a cely zivot, tak nic sa nestane.kludne si vyskusaj, dufam ze teba to nebude palit,a ze vydrzis, a budes si moct obliect co sa ti zacche:)
no dakujem pekne, nieco taketo je super, lebo neobsahuje ani hlinik, snad posobi prospesne aj proti silenmu poteniu. dakujem.
dakujem za odpoved, ale ja by som potrebovala nieco hlavne proti poteniu, pretoze tie flaky mam z potu a nie z deodorantov. tiez pouzivam deodoranty, ale tie akosi nepomahaju:( ale dakujem za prispevok.
no ja si stale kupujem DOVE alebo teraz som si kupila LADY SPIERSTICK (alebo tak nejak sa to pise). su to krasne osviezujuce vone (najma DOVE). a niektore su teraz INVISIBLE (co znamena, ze nezanechavaju flaky a osviezuju).