Chalani,robite si to sami rukou aj napriek tomu ze ste zenaty alebo mate priatelku?Pristihla som priatela ze si to robi sam,som z toho smutna,znamena to ze ma inu?
Chalani prosim poradte mi
ale najde :-)
Ty si tutka:}Ked si ho pristihla,tak si sa mala pridat :}Nikde na svete sa nenajde chalan,ktory aj ked ma svoju lasku, by si to sam nerobil..
,,co si pipi?,ved kazdy chlap si to robi,,je to pohodicka obcas si to urobit sam,,ja som sa kukala ked si to robil a viem teraz ako ho treba chytit aby sa mu to pacilo,vsimaj si a pohraj sa s nim aj ty:)potesi sa
jasne to je uplne v pohodke kazdy chlap to robi aj ked ma priatelku to je uplne normalne ziaden strach ...
nie nemusis byt smutna to neznamena vôbec ze ma inu ani ze mu nestacis , kazdy chlap sa rad pohra zo svojim vtakom
a keby mal inú, tak to by bol dôvod aby si to robil sám? s týmto to určite nesúvisí...
Jasne ze nema inu!!! teda aspon to nevyplyva z toho.No a co ze si to robi rukou j to uplne normalne. Aj zeny si to robia. Zalezi od toho kolko krat potrebujes sex on cosi viac tak to musi dorabat rukou.... :)