Robi si to sam

Príspevok v téme: Robi si to sam
alenka horvathova

Caute,prvy krat som pristihla frajera ako si to robi sam rukou v noci lebo si myslel ze ja spim,sme spolu 4 roky a som teraz z toho hrozne mimo,myslite si ze ma inu?alebo aj vas frajer si to obcas robi sam?Chalani napiste mi aj vy,ak mate frajerku robite si to aj sami?prosiiiim,lebo nezaspim v noci.dakujem pekne.

sexuolog

Mila Alenka, vies, v sexe je to tak, ze cim je intimnejsi vztah a sex, je v nom dovolene vsetko. A je uplne prirozene, ked si to muz, alebo aj zena "robia" sami. Dokonca niektorych partnerov to vzrusuje, a upevnuje vztak, ak sa navzajom robia spolu a pozeraju sa na seba. VYskusaj, a uvidis, aky to ma ucinok. Ale nehambi sa pred svojim priatelom, ved ste spolu uz 4 roky, nie? TAk tu uz nie je o com hovorit. :-)

frontman

cim viac a lepsie to bude mat s tebou, tym menej si to bude robit sam
a nechapem, ako si dosla na to, ze ma inu, to s tym nema nic spolocne

suši

nevzrušuj sa, aj môj si to spraví sám niekedy, proste bol na to zvyknutý a sem tam mu to chýba, a koniec koncov je to normálne, ale druhýkrát mu rýchle sprav orál,uvidíš ako bude rád.

tupy

Urcite si v niecom zlyhala, ked si to robi sam. Skus mu povedat, az bude citit porebu ze ho urobis Ty.Mal som tiez podobny problem a aby som si to nemusel robit sam pohovoril som si s manzelkou a nebol som na to uz odkazaný.Bol som ja spokojný aj ona z z hry.A nebolo to oralne, stacilo mi jej prijemnými rukami.Nie je to az tak normalne,ak ma niekto pekny partnersky vztah.

tajomna

urcite nema inu,ak by mal teba aj inu tak by nemasturboval...inac je to uplne normalne, ze chlapi to robia. ja som raz pristihla tiez toho mojho ako masturbuje v posteli a normalne som sa k nemu pridala a masturbovali sme spolu, bolo to perfektne, a odvedy aj ked mame plnohodnotny sexualny zivot, sem tam spolu masturbujeme.