bulimia

Príspevok v téme: bulimia
daria

mam 21 rokov a uz rok trpim bulimiou..v poslednom case sa to este zhorsilo,nedokazem sa na nic sustredit,nemam o nic zaujem..stale myslim len na jedlo..moja vaha sa pohybuje v rozmedzi 8 kilov!mam obdobia ked jem velmi malicko a potom obdobia ked sa prejedam aj niekolko krat za den a nasledne to vyvraciam.Nenavidim svoje telo,stale si pripadam tucna a nie som vobec stastna.Velmi casto kvoli tomu placem,chcem s tym prestat a zaroven chcem byt chuda..Moje problemy zacali ked som zacala pracovat v oblasti,v ktorej je velmi dolezity vyzor.Neustale som pod tlakom okolia,aby som schudla a teda v strese,ze som tucna..i napriek tomu ma moja praca bavi a nechcem s nou prestat..neviem ci sa z toho dokazem dostat sama..

nikto

Mam 34r.Bulimiu mam asi od 17r- ked som chodila este do skoly vzdy ma rodicia nutili jest.Pri svojej vyske 160 cm som vazila 60kg.Neviem ci mam bulimiu ci anorexiu.ale ked nechcem jest tak nejem cely den a ked sa viac najem tak to vyvratim.Takto to ide so mnou uz 17rokov.Mam dve deti a ja sa niekedy citim velmi zle inokedy dobre.Mam zmiesane nalady.Chcela by som s tym prestat ale uz je asi neskoro!!!!Viem aj to že moj život neskonci dobre-ze ked ma budu deti potrebovat ja tu nebudem.Ale uz ja pre to asi neurobim nic.Niekedy by som chcela zacat vsetko od zaciatku ale to nejde.Vsetci do mna hucia ze som chuda,ze musim pribrat.Mam 46kg.Zacnem viac jest a po tyzdni znovu je to tam kde to bolo.To si predstavte!!!!Nik o tom nevie!!!!Tajim to 17r.A vy ktore môžte tak s tym prestante!!!

:(((

ahojte baby dharma a daria vaše príbehy resp. to čo ste napísali je aj mne veľmi veľmi povedomé a uplne sa vo mne oživil ten pociť nelásky k svojmu telu ja som schudla za 3 roky 27kg cez leto som pribrala 5kg a teraz ked dačo zjem okolo 15:00 tak to vyvrátim lebo mam výčitky a už neviem reálne posúdiť čo je správne, nemám chuť sa s nikým rozprávať a ani nikoho vidieť chcem byť sama a pritom ak veľmi potrebujem aby som cítila, že ma niekto ľúbi.ale nechcem si nikoho pripustiť k telu je to irónia :(( mňa už fakt nič nebaví a už si pripadám ako nemožné stvorenie čo sa zaujíma iba o to aká je jeho váha a čo dnes zjedolo a že musím to vyvrátiť.ja neviem ako ďalej aj pravidelne cvičím a stále som na tej istej váhe už som fakt unavená .....

sunshine

ppp, mam 22 a nebola by som taka optimistka, aby som bulimiu preniesla do minulosti. viac alebo menej uspesne sa s nou pasujem uz od strednej skoly.

sunshine

hm, to je dost osemetne. chcete pomoct, ale...dospely, aj ked velmi chory clovek je stale svojpravny, takze silou a vycitkami nikam nedospejete. viem, o com hovorim. moju mamu som tolko raz priviedla k slzam...az ked bulimicke cvakne v hlave, ze s tym chce sama nieco robit, az vtedy dokaze uchopit vasu pomocnu ruku.

daria

Vies,momentalne som od priatela vzdialena 8 casovych pasiem a myslim viac na jedlo ako na neho!Nieco o tom vie,ale nemyslim si,ze tomu chape..i ked strasne chcem,aby s tym nieco urobil,aby to bolo v poriadku a aby som o neho neprisla kvoli tomu.
Ale na druhej strane pokial tvrdi,ze je to v poriadku,tak si nemyslim,ze s tym mozes nieco spravit.

neregistrovaný

Myslím, že aj moja priateľka tým trpí .aveľmi sa sklamala vo vzťahu a tak schudla, že ju nepoznávam. achcem jej pomôcť, no ona odmieta, že to nie je pravda a nepoterbuje lekára. Neviem ju presvedčiť.Mám jej zavolať dr, domov nasilu ?

ludo

Myslim, ze Vam mozem poradit, pomoct. Dolezite je, ci aj Vy ste pripravena vyzdraviet.
Ak mate preto zaujem o napravu Vasho zdravotneho stavu, tak mi napiste e-mail kliknutim na moj nick (cervenym pismom ludo)