Dobry den,chcem sa opytat,ako mam svojej priatelke,rozumnou cestou vysvetlit,aby prestala fajcit.Viete,ked vidim ako si skodi,ma to proste boli a chcem aby prestala.Chcem ju nejako presvedcit,ale zase nechcem aby si myslela,ze ju necham kvoli tomu ze fajci,alebo nieco na styl,ze ju obmedzujem.DAKUJEM
<<<<<:::: CHCEM ABY MOJE DIEVCA PRESTALO FAJCIT::::>>>>>>
hmmmm laska naozaj dokaze divy... moja kolegyna presala fajcit, ked jej priatel kupil k narodeninam 'odvykaciu kuru' naplaste, a cela rodina ju v tom podporovala, a za kazdy den si musela odlozit tolko penazi, kolko by minula na cigarety, a za kratky cas si nasetrila na retiazku, stale jej hovoril aky je na nu hrdy... tak neviem, idu vianoce, tak skus. vela stastia
Myslim, ze problem bude, az ked jej o tom zacnete rozpravat. Prave naopak. Nehovorte jej nato nic.
Ale len prirodzenou cestou vyberajte spolocnost, v ktorej sa nefajci a pokuste sa v nej vzbudit zaujem o nejaky ciel ktory ju naplni v zivote.
Len sama musi zacat chciet prestat, inac je vsetko zbytocne. Bol som aktivny fajciar (15 rokov som fajcil). Viem o com pisem. A uz uspesne nefajcim 2,5 roka. Absolvoval som kuru na elektormagneto neviem com v martine. A po 24 min aplikacie som presta. Ale najdolezitejsie je to, ze som CHCEL JA SAM PRESTAT FAJCIT.
Drzim palce.
Kamaratka zacala fajcit-len tak...neviem,aky mala dovod si takto dobrovolne zacat nicit zdravie.Nasla si priatela.Skusila som jej to vyhovorit,argumentovala som zdravotnymi a inymi dovodmi a ona?Ze nema dovod PRESTAT,ale keby jej chlapec povedal,aby prestala,tak prestane.Vedela by hocikedy prestat,ale vraj nema dovod...KAMIL,povedz jej,aby prestala,mozno to chce pocut od Teba a bude to aspon jeden dovod,preco vobec ukoncit tuto nezmyslenu zavislost...
nenazvala by som to,že ju budeš obmädzovať,keď ju poprosíš aby prestala fajčiť,lebo ti na jej zdraví záleží.A láska dokáže divi-aj prestať sa dá...
ja mam ten isty problem s priatelom :(