<<<<<:::: CHCEM ABY MOJE DIEVCA PRESTALO FAJCIT::::>>>>>>

sne27

hmmmm laska naozaj dokaze divy... moja kolegyna presala fajcit, ked jej priatel kupil k narodeninam 'odvykaciu kuru' naplaste, a cela rodina ju v tom podporovala, a za kazdy den si musela odlozit tolko penazi, kolko by minula na cigarety, a za kratky cas si nasetrila na retiazku, stale jej hovoril aky je na nu hrdy... tak neviem, idu vianoce, tak skus. vela stastia

ludo

Myslim, ze problem bude, az ked jej o tom zacnete rozpravat. Prave naopak. Nehovorte jej nato nic.
Ale len prirodzenou cestou vyberajte spolocnost, v ktorej sa nefajci a pokuste sa v nej vzbudit zaujem o nejaky ciel ktory ju naplni v zivote.
Len sama musi zacat chciet prestat, inac je vsetko zbytocne. Bol som aktivny fajciar (15 rokov som fajcil). Viem o com pisem. A uz uspesne nefajcim 2,5 roka. Absolvoval som kuru na elektormagneto neviem com v martine. A po 24 min aplikacie som presta. Ale najdolezitejsie je to, ze som CHCEL JA SAM PRESTAT FAJCIT.
Drzim palce.

poliewoocka

Kamaratka zacala fajcit-len tak...neviem,aky mala dovod si takto dobrovolne zacat nicit zdravie.Nasla si priatela.Skusila som jej to vyhovorit,argumentovala som zdravotnymi a inymi dovodmi a ona?Ze nema dovod PRESTAT,ale keby jej chlapec povedal,aby prestala,tak prestane.Vedela by hocikedy prestat,ale vraj nema dovod...KAMIL,povedz jej,aby prestala,mozno to chce pocut od Teba a bude to aspon jeden dovod,preco vobec ukoncit tuto nezmyslenu zavislost...

ethel

nenazvala by som to,že ju budeš obmädzovať,keď ju poprosíš aby prestala fajčiť,lebo ti na jej zdraví záleží.A láska dokáže divi-aj prestať sa dá...