Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

svrbenie bradavky

gastanko2016

ja mávam často suché a niekedy aj popraskané bradavky. Začala som si ich natierať bepanthenom care a pomohlo. Krém mi pokožku dobre hydratuje a po pár dňoch mám pokožku ok. Pokiaľ je to ale dlhodobejšie a nič nezaberá, tak by som navštívila radšej kožného lekára.

petulenka

Kvacka, plne s tebou suhlasim. Bojujem s kvasinkou uz od oktobra a je to velmi narocne dodrziavat protikavsinkovu dietu. Uz zopar mesiacov ma svrbia prsniky, dokonca som si pred par dnami nasla v lavom hrcku. Som dost vystrasena, kedze premnozena kvasinka moze byt za vznikom rakoviny.

kvacka

zdravim,

pravdepodobne sa vo vsetkych pripadoch jedna o kvasinkovu infekciu (kandidoza). treba upravit stravu, pripadne poriesit nejake lieky...

siminaO

Ahoj,mna najskor svrbela jedna bradavka a teraz uz aj druha,troska po nich prejdem a uz ich ma citlive a len sa o ne optieram.mam to uz skoro pol roka,a som z toho nervozna.Pouzivam aj krem,ale nic..neviem,ako s tym dalej..dakujem

cecilka67890

baby,ženy môže to byť alergia na niečo! nato ste nemysleli? keď to neni jedno, tak druhé. rozmýšlajte trošku :)

mata55

mamm taky problem. dost často ma bolia a svrbia kozy prsia. ale neviem co s tim mam robit. prosimm ak zistite preco a co by pomohlo tak mi napište e-mail matasiskova@gmail.com dakujem vam dopredu. aojky

zabka083

dakujem ekzem prsnikov to som nepocula .......mam ich citlive mala si to ked si bola mladsia ale ja tiez nie som najmladsia mam 28