Mám zvlášty problém,svrbí ma už niekoľko mesiacov bradavka, bola som aj na sone prsníkov, všetko mám o.k., aj sa mi viac vťahuje ako tá druhá´, aj sa mi trochu ošupuje, to asi z toho škrabania.Čo s tým?????
svrbenie bradavky
ja mávam často suché a niekedy aj popraskané bradavky. Začala som si ich natierať bepanthenom care a pomohlo. Krém mi pokožku dobre hydratuje a po pár dňoch mám pokožku ok. Pokiaľ je to ale dlhodobejšie a nič nezaberá, tak by som navštívila radšej kožného lekára.
Kvacka, plne s tebou suhlasim. Bojujem s kvasinkou uz od oktobra a je to velmi narocne dodrziavat protikavsinkovu dietu. Uz zopar mesiacov ma svrbia prsniky, dokonca som si pred par dnami nasla v lavom hrcku. Som dost vystrasena, kedze premnozena kvasinka moze byt za vznikom rakoviny.
Ahoj,mna najskor svrbela jedna bradavka a teraz uz aj druha,troska po nich prejdem a uz ich ma citlive a len sa o ne optieram.mam to uz skoro pol roka,a som z toho nervozna.Pouzivam aj krem,ale nic..neviem,ako s tym dalej..dakujem
baby,ženy môže to byť alergia na niečo! nato ste nemysleli? keď to neni jedno, tak druhé. rozmýšlajte trošku :)
mata, to je pomsta nejakej spoluziacke, ktoru nemas rada?
mamm taky problem. dost často ma bolia a svrbia kozy prsia. ale neviem co s tim mam robit. prosimm ak zistite preco a co by pomohlo tak mi napište e-mail matasiskova@gmail.com dakujem vam dopredu. aojky
Ahojte. Ja som použila canesten krém a o týždeň bolo po probléme :)
dakujem ekzem prsnikov to som nepocula .......mam ich citlive mala si to ked si bola mladsia ale ja tiez nie som najmladsia mam 28
zabka mozno mas ekzem..ja som to mala ked som bola mladsia..chod ku koznej