hlupa pravnicka

Príspevok v téme: hlupa pravnicka
webera

Ahojte, mam problem kt. sa ma zajtra vyriesit, dufam. Som kozmeticka-vizazistka, milujem tu pracu a rada pomaham ludom vylepsit ich esteticky problem. Zakaznicky su so mnou velmi spokojne az na vcerajsok... do salonu mi prisla zenska "pani" pravnicka a robila mi cielene problemy. Bud som jej bola nesympaticka alebo bohvieco ju tazilo ale asi sa potrebovala vyventilovat a ja som bola len jej obet. Chcela len vyformovat obocko a predtym ma upozornila ze uz dve kozmeticky jej v tomto nevyhoveli tak som bola opatrna a priebezne som sa jej pytala aku ma predstavu.Ona vsak zrazu na mna zacala nadavat ze co som to za neschopacku ze sa jej pytam ako jej mam pretrhat obocko, postavila sa asi tri-krat ze sa ide stazovat mojmu sefovi... Snazila som sa ju upokojit, ospravedlnila som sa aj ked nebolo preco. Moji sefovci su na dovolenke a zajtra budu v robote, zajtra pride aj ta zenska sa stazovat a zevraj to chce mat aj pisomne, ze ma uda uradom... Bojim sa ze si na mna zacne vymyslat veci a vsetko prekruti. Vcera som jej pri jej odchode povedala ze budem rada ked si najde kozmeticku s ktorou bude spokojna- zjapala po mne ze co si to dovolujem , ze pokial vie ten salon nie je moj.... Co mam robit??

Alternativa

:D vsetko zle je na nieco dobre. Ty teraz vies, ze mas spravneho sefa a dobre kolegyne. Cize dobry sef si zasluzi Tvoju dobru pracu :D, fajn a pekny vikend

webera

Ahojte dievcata, dakujem za vase rady... nakoniec to dopadlo vyborne. Sef uz rano vedel o tomto probleme a povedal mi ze on vie aka som a ked ta zenska pride, posle ju do ineho salona ze on taku zakaznicku nepotrebuje, nakoniec aj tak nedosla. Som rada ze stal na mojej strane a aj kolegine sa ma zastali :-)

olola

-nezabudni povedat sefom, ze ti sama povedala, ze uz bola pred tebou u dvoch
-ked budes hovorit so sefmi, nenadavaj na nu.Pouzivaj oslovenie "Pani"
napr: pani uz prisla dost nahnevana do salonu...
este pred zacatim mala rozne pripomienky.....a preto som s nou jednala velmi opatrne.....
Mozno si tam mala nejaku kolegynu, co by mohla nieco povedat na tvoju stranu, ak ano porozpravaj sa s nou skor.
Snaz sa rozpravat kludne, ze ta to mrzi, ze si robila vsetko co sa dalo, a ze nechapes jej postoj...
neviem ci to budes este citat, je noc.

myis

Ked su spravni sefovci, tak to zoberu tak, ze je to hlupa krava, co to je za zakomplexovanu kravu?!!! Keby som tam ja bola tak by som jej povedala, ze si o sebe asi vela mysli.. Napis ako to zajtra dopadlo.

panča

hlavne sa ukludni..mozno len bola mimo a vyliala si svoje mindraky na prvej osobe, ktora jej prisla do cesty a este si aj dovolila byt k nej mila. Dufajme, ze si obocko nevytrha sama a nehodi to na teba :).A koniec koncov -sefovci ta snad poznaju lepsie ako ona a budu na tvojej strane. Ved salon NIE JE JEJ.Drzim prsteky a prajem Ti prijemny dnik (a vela slusnych zakazniciek)