Plodné dni

esrertrt

AHa tak to je ine potom je to v poriadku =)ja som myslela ze dalsia pubertacka hlupa tu pise a ide riskovat =)xixi..ja som tiez mavala prerusovanu suloz s priatelom a nic s anestalo =)ani som si nepocitala nic..ale tak neplodne niekolko dni po menzes a niekolko dni pred..a v strede niekde je plodny ale ktory presne to neviem =)

trinity

no ja mám 27 rokov, s priateľom sme 3 roky a v prípade nefunkčnosti tejto metódy sa z dieťaťa budeme tešiť ako z nečakaného darčeku, takže je to ok :)ďakujem

esrertrt

A ty si sa zblaznila dievca ked to xces pocitat a podla toho robit??Lena by si to neprepocitala a neplakala este!---Ak mas pravidelny 28 dnovy cyklus tak od zaciatku menzes asi tak medzi 12-14 dnom je plodny den ale ktory to ti nikto nepovie..moze to byt aj neskor napr 16teho..a ak mas nepravidelnu menzes tak to byva vselijako..Otehotniet mozes po ovulaciii 24 hodin cize jeden den..teraz ti len staci netrafit sa do toho dna =)alebo aj pred ovulaciou je moznost otehotnenia tak aj stym treba ratat...Velmi nespolahliva metoda!Je to skor pre ludi co dieta nechcu este ale keby sa stalo nevadilo by im to..tak si rozmysli poriadne do coho ides =)hh