AUTOKURZ

chiiiiiiiiiii

to sa nebooojj mozes si objednat nieco ako kondicnu jazdu a oni zta uz vycvicia aby si nebola nervozna.:) drzim palce:::):))

zuzkalinka

inak neviem neviem ako by som to urobila, pretoze od vtedy presiel uz mesiac a pol a jazdila som len raz, ale moc mi to nejde...DRZIM VAM PALCEKY KOCKY!

silviaaa

Zuzalinka ver mi, ja som sa vôbec nestresovala, pri testoch ta trošku ale pri jazde vôbec. Ani teraz neviem kde bola tá stopka. 20 min som tak pekne šoférovala, bez jednej chybičky, ako nikdy predtým, ale tá stopka! ani teraz neviem kde to je. Vraj to bolo na stĺpe. Teraz som nešoférovala už skoro 3 týždne, tak určite budem mať vačšie obavy, minule som musela rozmýšlať aj kde je dvojak :-). Ale musím to mať.
pre chiiiiii robila som skúšky v Košiciach. Držím ti veľmi veľmi palce, do tretice všetko najlepšie :-) podarí sa nám to uvidíš, ahojte

zuzkalinka

kocky myslite pozitivne, ja som mala 9jazd, pretoze som mala rychlokurz a pred tym som nevedela ani nastartovat...testy som urobila na plny a aj jazdu, treba si len verit, ale nervy su stale..neboj, zvladnes to, nieje to az take tazke. treba sa ucit vela testy a hlavne SI VERIT

chiiiiiiiiiii

ahoj ahojtee.:)
noo aj ja prsne ale ja idem na treti opravak buduci tyzdenbojim sa jak mala ale ono niekedy ma clovek stastie a onokedy nie.:) a kam s inac chodila do autoskoly? odkial si?

silviaa

ahoj! No ja som mala pred 2 týždňami skúšky, no a nespravila som :-). Neboli to testy (tie som spravila na plný počet), ale na jazde som nezbadala stopku tam ma vyhodili :-). Ešte presne neviem, kedy budem mať opravné. Mala som skúšobné testy, no a z toho som sa učila, precvičovala. A z konštrukcie auta nám inštruktor dal papiere (asi 4 strany) a z toho nám dal policajt 2 otázky. Ale bolo to v pohode. Iba to už mať. :-) Držím ti palce, a neboj sa