Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

1. krat

Príspevok v téme: 1. krat
sasko

Ahoj.. Takze dnes som sa 1x miloval s frajerkou... bola pana.. Nebolo to vsak normalne milovanie.. len take hranie(obtierali sme si pohlavne organy oseba atd.. bola totalne vzrusena).. no pritom aj chcela aby som isiel donutra.. tak sa aj stalo.. no nebol som tam moc len 2-3x som zasunul.. (nebola ochrana tak racej nie na 120% som sa nespravil. ani maly vytok semena som nemal.)(mam pocit ze ani tvz. kvapocky lasky) Menstruacia jej koncila v nedelu.. (28meho takze plodne dni nema urcite)..Teraz sa trosku boji.. nechcem aby sa bala.. Lubim ju strasne

a este nieco.. ako dostanem krv z plachty:-)))?

heureka

sasko - tak mozes ty radit tym ostatnym :) ..priatelku upokoj presne ako hovoris aby nato pekne spominala a nie sa len strachovala :)a nabuduce aspon kondom pouzite nech ma pokoj na dusi :) ..a krv si uz vycistil? bo ak si doteraz cakal tak uz asi dole nepojde :-O ..heh to ja len tak...pa :)

sasko

samozrejme ja som len 3-4x bol v nej a potom som prestal ale ani tvz kvapocky lasky neboli nic.. potom som vytiahol lebo som nechcel aby sa nieco stalo.. na tomto fore pise vela ludi len to aby zrali tabletky.. Kamaratka mi pisala ze ony to robia s priatelom tak isto ze vzdy vytiahne.. a nic.. proste milujem ju a nechcem aby sa strachovala .. A este aj to ze mala svoje neplodne dni tak naozaj .. sa nenicoho bat.. ale ludia na tomto fore pisu fakt niekedy take veci ze clovek si uz mysli ze moja priatelka otehotnie hned ked ju pohladim na brusku.. ako.. no

majinka000

sasko- nemusíš sa vobec bát..ziadnu tabletku po netreba..panebože !ako tu ostatní pišu..strašne vela ludí to preháňa..ked si sa do nej neurobil nemože byť na 100000000000000000000000000000% tehotná ...a ešte k tomu 2-3 krat co si bol v nej...ver mi..ja s priatelom uz nepouzivame ochranu ziadnu 4 roky...a pokial sa neurobiš do nej nemože otehotnieť..a samozrejme nevyberať na poslednú chvilu...aspoň 5 sekund pred vyvrcholením a nič sa nemože stať..

sasko

tak zajtra idem kupit tabletku po postinor.. aj ked som si 200% isty ze som nic "nevypustil" ale pre nu som ochotny spravit vsetko aby sa nebala chcel som aby to 1x bolo prenu pekne a nezabudnutelne.. a nie take ze sa bude len bat.. po citani prizpevkov tohoto fora mam pocit ze sa jej uz ani nemozem dotknut bez toho aby neotehotnela... Na tomto fore pise kazdy nieco ine.. myslel som ze sa tu ma pomahat a nie tlapat 2 na 3 .. kazdy vravi nieco ine..

esre

Ja ta mozem uistit ze sa nestalo vobec nic..po prve nespravil si sa,,a 5 dni po menzes nejsu plodne dni..tie su niekde v strede..a otehotniet moze 24 hodin po ovulacii cie 1 DEN...ale aj pred ovu je sanca..len to treba obchadzat a bude dobre =))a radcej ochranu na buduce aj tak=)

veronika

Dúfam,že si to prečítaš včas. Choď do lekárne a kúp tabletku Escapelle, musím upozorniť, že stojí 650,- sk. Ja viem, je to veľa, ale za istotu, že je všetko v poriadku Ti to stojí. Pochybujem, že sa chceš zožierať do budúceho mesiaca a budúcej menštruácie Tvojej priateľky. Je to tzv. Tabletka po. Ale musí ju zobrať do 72 hodín (čiže 3dní) po sexe. Mal by si to ešte stihnúť. Pravdepodobnosť, že sa niečo stalo je malá, ale taká istá by som si nebola. Nabudúce maj so sebou kondómy, aj keby si si mal odskočiť len na kávu s ňou. Toľko miesta Ti to zase nezaberie, aby si ich nemohol strčiť do peňaženky. Ak to aj nekúpiš, pravdepodobnosť je malá, ale náhoda je sviňa. Veľa šťastia.

sasko

dobre prat uz viem ale.. vas nazor nato co som pisal nie na parnie.. bol by som rad keby ste ma mohli uistit ze sa nic nemohlo stat

oral

namydli to a nechak to trochu odstat.
Myslim mokre mydlo, a potom to preper alebo madrac vysuchaj nejakou kefkou alebo handrou. ale to moc neodkladaj, najlepsie hned.