Chodim s jednym chalanom uz rok a pol, velmi ho lubim ale nas vztah nema zmysel. Mali sme uz parkrat problemy, a teraz je vsetko v poriadku len dovera je troska viac nastrbena. On za nejake mesiace aj tak odchadza do skoly, a ja ostanem sama. Neviem co mam robit, velmi ho milujem, ale chcem sa odmilovat a rozist lebo nechcem potom trpiet. Ja viem mozno som egoista. Trapi ma to, co mam robit?
Ako sa odmilovat? prosim pomozte zoziera ma to...
Chodim s jednim chalanom 3 roky hadaly sme sa stale ale ja ho milujem on mi stale pisal ze ma miluje ale tento krat sa namna vykaslal stale ked sme sa hadaly ale o 3 dni sme sa udobrily teraz vypol mobil nechce sa mi ozvat proste nemiluje ma chcem prestat nanho mysliet a nechcem ho milovat co mam robit
alina, su sice odomna staršie o 2-3 roky, ale zda sa mi, že žiju v dobe kamennej...strasne su pribrzdene...ale je pravda, že s chalanmi si asi rozumiem lepšie...s tymi ja viem vychadzať a ani by si nič nedovolili, pretože su to aj bratovi kamarati a ten by im dal, keby mi niečo spravili :)))
preco prijebane? tak chodievaj s kamaratmi ak mas, aj ked ja neverim v kamaratstvo medzi zenou a muzom, aspon u mna je to tak, ze vzdy ten "kamarat" by chcel nieco viac keby som chcela. Ale mam viac takych "kamaratov" (a dobre sa da s nimi odreagovat, len si musim davat bacha aby to nezneuzili) ako kamaratky...
a co tak zobrat flasu, kamosky a vyrazit na nejaku damsku jazdu? a to praktizovat co najcastejsie, zoznamovat sa s novymi chlapmi, ktori by aj za to stali?
No aj ja by som to chcel vediet ze ako sa odmilovat.Ono to dost boli.poradte....
bambulka presne to cem vediet aj ja, a nakoniec sa aj odmilovat.
ja by som sa aj tak chcela opytat, ako sa da "odmilovať" ??? da sa to vôbec???
ale to nie je take lahke, lebo ja mu moc neverim, nemali sme peknu spolocnu minulost tak preto... A obaja sme take typy, ze: zide z oci, zide z mysle. Aspon ja som taka bola, ale zmenila som sa a uz na ineho chalana ani nepozriem. Len on sa podla mna nezmenil, podla mna keby bol take 3 tyzdne bezomna a siel by niekam tak urcite by si nasiel nahradu :(
ak ho ľúbiš nerozchádzaj sa s ním. Ja som na konci minulého šk. roku spoznala chalana, ktorý maturoval a obaja sme v tom meste boli na intráku.. tiež sme tomu nedávali nádej ale ľúbime sa a našli sme si cestu.. on od môjho domova býva 80km a cez týžden ked sme obaja na intráku sme tiež daleko od seba a niekedy sme len pár hodín raz do týždna spolu abo do dvoch...je to ťažké ale ľúbime sa a dúfame, že niečo vymyslíme a bude lepšie ..už takto fungujeme pol roka