Ako sa odmilovat? prosim pomozte zoziera ma to...

Príspevok v téme: Ako sa odmilovat? prosim pomozte zoziera ma to...
zamilovana

Chodim s jednym chalanom uz rok a pol, velmi ho lubim ale nas vztah nema zmysel. Mali sme uz parkrat problemy, a teraz je vsetko v poriadku len dovera je troska viac nastrbena. On za nejake mesiace aj tak odchadza do skoly, a ja ostanem sama. Neviem co mam robit, velmi ho milujem, ale chcem sa odmilovat a rozist lebo nechcem potom trpiet. Ja viem mozno som egoista. Trapi ma to, co mam robit?

katka332

Chodim s jednim chalanom 3 roky hadaly sme sa stale ale ja ho milujem on mi stale pisal ze ma miluje ale tento krat sa namna vykaslal stale ked sme sa hadaly ale o 3 dni sme sa udobrily teraz vypol mobil nechce sa mi ozvat proste nemiluje ma chcem prestat nanho mysliet a nechcem ho milovat co mam robit

1bambulka14

alina, su sice odomna staršie o 2-3 roky, ale zda sa mi, že žiju v dobe kamennej...strasne su pribrzdene...ale je pravda, že s chalanmi si asi rozumiem lepšie...s tymi ja viem vychadzať a ani by si nič nedovolili, pretože su to aj bratovi kamarati a ten by im dal, keby mi niečo spravili :)))

alina

preco prijebane? tak chodievaj s kamaratmi ak mas, aj ked ja neverim v kamaratstvo medzi zenou a muzom, aspon u mna je to tak, ze vzdy ten "kamarat" by chcel nieco viac keby som chcela. Ale mam viac takych "kamaratov" (a dobre sa da s nimi odreagovat, len si musim davat bacha aby to nezneuzili) ako kamaratky...

alina

a co tak zobrat flasu, kamosky a vyrazit na nejaku damsku jazdu? a to praktizovat co najcastejsie, zoznamovat sa s novymi chlapmi, ktori by aj za to stali?

zamilovana

ale to nie je take lahke, lebo ja mu moc neverim, nemali sme peknu spolocnu minulost tak preto... A obaja sme take typy, ze: zide z oci, zide z mysle. Aspon ja som taka bola, ale zmenila som sa a uz na ineho chalana ani nepozriem. Len on sa podla mna nezmenil, podla mna keby bol take 3 tyzdne bezomna a siel by niekam tak urcite by si nasiel nahradu :(

evi

ak ho ľúbiš nerozchádzaj sa s ním. Ja som na konci minulého šk. roku spoznala chalana, ktorý maturoval a obaja sme v tom meste boli na intráku.. tiež sme tomu nedávali nádej ale ľúbime sa a našli sme si cestu.. on od môjho domova býva 80km a cez týžden ked sme obaja na intráku sme tiež daleko od seba a niekedy sme len pár hodín raz do týždna spolu abo do dvoch...je to ťažké ale ľúbime sa a dúfame, že niečo vymyslíme a bude lepšie ..už takto fungujeme pol roka