ahojte. mozem byt tehotna aj ked som nemala pohlavny styk ale mohlo dojst ku kontaktu posvy a tekutiny ktora sa vyluci pred ejakulaciou??? bolo to den po skonceni menstruacie.asi pred 7 tyzdnami. menstruaciu som mala velmi slabu sprevadzanu hnedym vytokom. a teraz ma trapi aj svrbenie pyskov a palenie pri moceni. poradte
pls poradte pls.....SURNE
No niekedy sa stane, že ejakulát obsahuje aj spermie. Ale nemusí to byť vždy tak. Tesne po menštruácii by si tiež nemala otehotnieť. Pálenie a svrbenie máš asi z toho, že si od priatela chytila kvasinkovu chorobu. To som mala aj ja, aj ked s priatelom sme spolu už tri roky a žiadnu inu nema. Kvasinky roznášaju chlapi. Oni ich maju v sebe a pritom o tom ani nevedia. Sú len nosičmi, prepukne to vždy iba u žien...bohužial. Ak sa to poriadne prelieči, nemalo by sa to opakovať. Každá žena ma aspon raz v živote kvasinky, tak si z toho nič nemusíš robiť. Gyňa mi dala tabletky a taký prášok a za týžden som bola fit. Už je to rok a pol a ešte sa to nezopakovalo a dufam ani nezopakuje. Ale doporučujem chod lekarovi čím skôr, aby si nedostala z toho velký zápal. Držím palce
no s tou tekutinou..pokial sa nedostala až dnu do posvy tak sa podla mna nemás coho obavat..pokial ano..tak sa más coho obavat..a s tým svrbenim tu je rozobratých už vela tém..skus poštudovat, ale hlavne ti odporucam ist na gyndu..vela stastia :)