cawko....chcela by som si ho dat, ale matka mi nechce dovolit...mate s nim nejake zle skusenosti??nejaky zapaleny alebo napuchnuty nos??a moze aj sam vypadnut???bolelo to ked ste si ho dali robit??dik za odpovede
Piercing na nose
ahoj, ja som dneska bola si dat prepichnut.... presla som okolo zlatnictva 3krat, az na ten 4 som tam sla s tym, ze ked tam uz vojdem, bohuzial....nemozem vyjst:) pekne mi povedala nech dam dolu hlavu a pich... bola to ani nie sekunda. hned som si aj vybrala nausnicu ,co si tam potom dam...trosku sa mi zahmlelo pred ocami, ale len som sa zasmiala:) a doma? no ja som im to vravela, len oni, ze ked s tym pridem domov, nemam si ich priat:) a prisla som ...mama skoro odpadla a povedala, ze som sibnuta, ze ak osom tu bolest mohla vydrzat:) (ale ved to neboleloooo) bola zlata:D ..a tatino? povedal, ze ako vzdy, po mesiaci ma to prejde a dam to dolu....rodicov sa neboj, ved ta nezabiju...a ked uz, tak si to das jednoducho dolu a raz- dva ti to zarastie:) tak vela stastia a neboj sa:D
skus pozriet aj ine temy na temu piercing, piercingy sa tu uz Xkrat riesili a urcite tam najdes vela infa:)