make-up

cake212

Mam zmiesanu plet a akne sa mi objavuje len ojedinele. Ja som pouzivala uz rozne znacky make-upu a so vsetkych sa mi supala plet, alebo sa mi prilis leskla. Uz dva roky pouzivam Make-upy len od Vichy a som velmi spokojna. Jeden make-up mi vydrzi skoro pol roka a nemam ziadne problemy s pletou. Nevymenila by som tuto znacku za inu. Predsa len Svajciari vyrabaju najkvalitnejsiu kozmetiku co je vseobecne zname. Zijem v Cine uz viac ako rok a ani Cinania nedaju dopustit na Vichy hoci je to importovana a drahsia znacka.
Cena Vichy v lekarnach je od 600skk vyssie.

nikinka

macik:hmm.. tak vyskusala by som ten make-up.. ta vzorka by bola dobra .)) ale momentalne nemam telefoon ! :(( nemohli by sme sa dohodnut dajak cez mail ? hmm ??

macik

nikkinka neda sa v drogerke, len cez kocky co sa zaoberaju kozmetikou mary kay, ak ho chces, zavolaj mi na 0907 833537, poslem ti ho, alebo nejaku vzorecku..

nikinka

hej a ten mary kay sa da kupit bezne v drogerkach ? ci kde ? chcem to vyskusat.. lebo pre mna uz asi fakt neexistuje ziadny make-up.. kazdy chvalil lasting performance od max factor.. tak som si ho kupila.. a nic extra :(( PRE MNA to neni dobry....

allenka2

ahoj, ja mám tiež zmiešanú pleť skoro bez vyrážok, používam asi dva roky Lancôme na zmiešanú pleť, predáva sa len v parfumériách , je drahší asi 1400 Sk, ale super, úplne prekryje pleť , vyrovná, neni ani vidieť že ho mám. A vydrží dosť dlho, lebo stačí keď si dáš iba trošku na pleť.