dobry den. mam 24 rokov a uz 6 mesiacov beriem HAK Cilest. Nemam s nim ziadne problemy len som pribrala par kil. Dopocula som sa vsak ze je to velmi silna antikoncepcia a ze z toho dovodu vraj viac skodi ako ine. Myslite si ze je lepsie ju zmenit za nejaku slabsiu? Aku? Inu som zatial nebrala. Dakujem za radu
je HAK Cilest velmi silna?
agina, čomu by si neverila?
že je staršia - sama som ju užívala od r.1996
alebo, že je vhodná na upavu cyklu?
tam kde nestačí obsah estrogénov 15-20 mg, udržať cyklus, tam sa podávajú prípavky s vyšším obsahom estrogénov t.j. 30-35 mg.
www.rodicovstvo.sk
20 ročným dievčatám by som ju bežne neodporúčala.
Ja som s Cilest mala len dobre skusenosti a brala som ich 11 rokov.
ja som mala problemi ked som ju brala ,2 krat do mesiaca som mala menzes ....potom som ju vysadila a teraz beriem yadine .
Neva tak tomu by som neverila, pretoze mne ju gynekologicka predpisala ked som mala 20 rokov a cyklus som mala pravidelny.Nemala som ziadne problemy s uzivanim Cilestu, ziadne psychicke ani fyzicke zmeny som nepozorovala, iba ked som ho vysadila.
Cilest je už staršia značka. Je určená pre ženy, ktoré nemajú pravidelný menštruačný cyklus.
Ja som Cilest brala dva roky.Som rada, ze som sa toho svinstva zbavila.Ked som ho prestala brat, islo mi hlavu roztrhnut a to doslova....
opýtaj sa gynekologa, ja som cilest užívala asi 4 roky a nič sa nedialo.