Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa toho zbavit?

Príspevok v téme: Ako sa toho zbavit?
marienkamala

Mam 18 rokov, 165 cm, a vazim 41 kil.
Zacala som dietovat asi pred troma rokmi, a asi som to nejak prehnala. Minule mi kamaratka povedala, ze vyzeram ako kostra. Ale ked sa pozriem do zrkadla, zda sa mi, ze som tucna.
Cele dni jem iba jablka, sem tam nejaky chlieb, a pijem dietnu coca-colu. Jedlo mi vobec nechuti. Stale som unavena, niekedy spim aj 14 hodin denne, nic sa mi nechce robit. Menstruaciu som nemala uz strasne dlho. Nenavidim svoje telo. Ale nevladzem uz dalej. Viem, ze mam anorexiu, a bojim sa, ze zomriem. Neviem, kam ist ... naozaj sa toho chcem zbavit ale neviem ako.

RNG

Skus pivovarske kvasnice alebo calcium panganmate(vitamin B15), 25 mg zinku, mozno sa ti chut postupne vrati.
Umelo pribrzdene travenie treba postupne rozbehnut.
Nikdy nepi ziadne dietne drinky, umele sladidla su velmi zle pre organizmus, hlavne aspatrate, ktory je zlozeny z troch jedovatych latiek.
Ten pocit tucnosti je falosna vizia, ktoruo ti skodliva reklama vymyla mozog.
Spravne vahy zdravych ludi si mozes najs v tabulkach, ver mi, tie su spravne a nie tie bludy, ktore siri dnesna moda a ktorym podlahlo hromadu dievcat.
Normalne dievcata, ked su zdrave musia mat urcitu zasobu podkozneho tuku. Bez toho telo nevie operovat a pri najmensej chorobe nema z coho cerpat energiu.Zdravotne minimum pre dievcata tvojho veku je 11% tuku z celkovej vahy.
Pre zeny az 19% z celkovej vahy. To je to, co dava zene tu hladku plet a ziaru zdravia.
Modely prevadvadzane na televizii alebo v modnej tlaci si alebo chore dievcata, alebo to umelo udrzuju dietami, a modelky to normalne vydrzia od 13 do 18 rokov. Potom ked neprestanu s hladovkami, seriozne si poskodia zdravie a ta mlada krasa sa vypari.
Prirodu sa neda oklamat bez nasledkov...