ahojte, neviete mi poradiť ? občas sa mi na tvári, hrudi a ramenách vytvoria také vyrážky ako pri puberte, mám 18 rokov a tie akné, či ako to nazvať, nemám stále, nedá sa toho nejako zbaviť ? ďakujem trvá to niekoľko dní...(1-3) a potom mám pleť zasa ako bábätko, neviete od čoho to môže byť ?
pleť
najprv ti bude musiet zobrat krv, sa netes...chvilu to potrva,ha. Ale nie, fakt neviem, nic mi nenapada
heh :D
super :)
hned ráno :D
tak ja neviem potom uz..daj si predpisat antikoncepciu, mne to pomohlo, ha
tak tie mi pomáhajú akurát na zabitie 2minút
cistiace pripravky, je ich miliopat
dobre...tak príčiny by sme snáď mali, teraz prejdime k tomu, ako sa toho zbaviť ?
no je viac moznosti a jedna moze byt aj stravovanie alebo uzivanie nejakych liekov alebo neprelieceny virus no neviem .podla mna to nemusi byt vysledok terajsieho stravovacieho navyku alebo sposobu zivota.
problém je ale v tom, že ja sladké moc nemusím...čokoládu tak často nejem...ani nič sladké, iba také minimum, som neustále v pohybe...a mastné som už hodnú dobu nemal v žalúdku
podla mna nespravne stravovanie.telo potrebuje vylucovat naukladane jedy a skusa to aj formou vyrazok.treba urcite vynechat cookoladu, sladkosti ,alkohol, mastne jedla kysle jedla...treba si tu precitat prispevky o stravovani....atd.tiez som len v zaciatocnom stadiu zistovania co mi hovori telo.:(((((
takze som to dobre pochopila,ha. Som si spomenula na tvoju odpoved, ze hlavne oralne, ci ako to bolo, no a hned som si povedala, ze to musel napisat chalan..ha. Nooo, tak potom neviem, mozno jes vtedy viac sladkeho alebo mastneho