Ahojte...s priatelom sme sa asi pred mesiacom a pol rozišli - ale ako uplne v pohode,nadalej sa normalne rozpravame,sme kamarati...a ani zo zaciatku ma to nejako nevzalo,...az donedavna...asi tyzden na neho v kuse myslievam-co asi robi,ako sa ma...no proste...ako niezeby sa mi ini chlapi nepacili - to vobec ...len ja neviem...take obdobie na mna prislo... :(( ...neviem si rady...
preco nanho tolko myslim?? :(
ahoj...presne do bodky ten isty problem mam aj ja....a tiez ako keby druhi chalani boli vzduch.....nikto sa mu nevyrovna (co sa tyka pritahovania)...ale bez neho mi je aj tak lepsie a myslim si, ze cas to vyhladi....uz aj tie bezsenne noci plne premyslania su o trosicku kratsie, takze robim pokroky....ale stale ho stretavam, takze to mi situaciu len stazuje
mne sa podobne cosi stalo:)....
asi ked ste sa rozisli tak ti si to potlacila do podvedomia a predstierala si si ze je to ok....teraz ked si myslis ze si z najhorsieho von tak si dovolis otvorit svoje srdce a mysliet na neho.....to je normalne.....vyuzi tuto chvilu na rozmyslanie co si sa s toho vztahu poucila a cim ta obdaril...atd....je to prirodzeny priebeh smutenia zo straty....ak si myslis ze mozete byt priatelia mozno to bude fungovat ak aj on si to zela..