preco nanho tolko myslim?? :(

Príspevok v téme: preco nanho tolko myslim?? :(
denissa

Ahojte...s priatelom sme sa asi pred mesiacom a pol rozišli - ale ako uplne v pohode,nadalej sa normalne rozpravame,sme kamarati...a ani zo zaciatku ma to nejako nevzalo,...az donedavna...asi tyzden na neho v kuse myslievam-co asi robi,ako sa ma...no proste...ako niezeby sa mi ini chlapi nepacili - to vobec ...len ja neviem...take obdobie na mna prislo... :(( ...neviem si rady...

maja123

ahoj...presne do bodky ten isty problem mam aj ja....a tiez ako keby druhi chalani boli vzduch.....nikto sa mu nevyrovna (co sa tyka pritahovania)...ale bez neho mi je aj tak lepsie a myslim si, ze cas to vyhladi....uz aj tie bezsenne noci plne premyslania su o trosicku kratsie, takze robim pokroky....ale stale ho stretavam, takze to mi situaciu len stazuje

evka24

mne sa podobne cosi stalo:)....
asi ked ste sa rozisli tak ti si to potlacila do podvedomia a predstierala si si ze je to ok....teraz ked si myslis ze si z najhorsieho von tak si dovolis otvorit svoje srdce a mysliet na neho.....to je normalne.....vyuzi tuto chvilu na rozmyslanie co si sa s toho vztahu poucila a cim ta obdaril...atd....je to prirodzeny priebeh smutenia zo straty....ak si myslis ze mozete byt priatelia mozno to bude fungovat ak aj on si to zela..