Ahojte budem strucna beriem antikoncepciu chloe 5 mesiac...vcera na obed som sa milovala s mojim priatelom a vsetko dal do mna potom sme oddychovali a ja som plna semena zaspala ale problem je v tom,ze som prave vcera zabudla uzit tabletku...toto balenie co beriem je posledne chceme babo ale bojim sa ze keby som takymto sposobom otehotnela,ze to dietatko moze mat rozne problemi...aka je sanca,ze ostanem tehotna???dakujem za odpovede....
ASI M AM VAZNY PROBLEM PROSIM PORADTE MI.....
som zufala :(( zabudla som uzit poslednu tabletku mala som ju uzit o 20 hod a uzila som ju o 11 doobeda a nasledujuci den som mala nechraneny styk...dost sa bojim lebo mala som dotst kramy rano a je vecer a nemam ich :(((
áno, daj si aj tu zabudnutú.
Prajem Ti veľa štastia a netráp sa, všetko bude v poriadku.
Ak máš kupené ešte dve balenia, tak ich využívaj, dohodni sa s lekarom a potom si uži materstvo.
www.zentiva.sk
Čitaj pozorne!!!
Leták nájdeš vzdy na internete, od každého lieku - tabletiek
zuzana a dnešnú si užila?
Skutočnosť, že to bola 14 tabletka je dobrá pre Teba. Teraz by som tehotnosť už vylúčila úplne. Horšie by bolo vynechať jednu z prvých 7. Dúfam, že si tú vynechanú užila aj po 19-tich hodinách. Dober celé balenie!
Je na Tebe, či budeš brať ešte ďaľšie dve balenia. Mala by si to konzultovať zo svojim lekarom. No pokial sa hladina hormonov upravila, podľa mna môžeš aj prestať.
Čo sa týka otehotnenia, nevidím v tom problém,hoci je to dosť individuálne.
Ahoj neva vynechala som 14 tabletku v baleni horsie je to ze som si to uvedomila az rano a to uz neboo 12 hodin od vtedy co som mala uzit tabletku ale 19 hodin...tak co myslis...citam,ze si dost v tychto veciach scitana tak sa ta este nieco opytam...aka sanca je hned po vysadeni HAK otehotniet?ale je tu jeden problem ja HAK beriem koli vysokemu mnozstvu muzskeho hormonu v mojom teke pred mesiacom som bola na krv a lekar mi povedal ze chloe vyborne posobia na moj problem ze sa mi to vyborne upravilo..myslis ze by som mohla uz vysadit HAK?alebo este aspon 2 balenia vybrat?a aku mam sancu otehotniet ked mam takyto problem co myslis???velmi pekne ti dakujem za tvoju pomoc...