atazka na baby, ako si predtavujete aby sa k vam priatel spraval?chceli by ste takeho co sa o vas zaujima,casto vam vola,co je pozorny alebo takeho u ktoreho mate viac volnosti,cas na kamosky a veci s tym spojene, ako by sa mal spravat?
vztah
uz len kvoli tejto otazke si uplne zlaticko ,))
to je podla nalady ... a to vie vycitit len clovek ktory vas dokonale pozna ... vie vycitit ako sa dnes mate ci chcete byt s nim alebo chcete byt sama zatvorena v izbe a rozmyslat alebo chcete ist niekam von sa zabait ci uz s kamaratmi alebo s nim ... ci vam je dobre ci ste nazlostena a podla tejto nalady sa partner ma prisposobit a urobit vam ju dobru alebo este lepsiu ;)
takze, da sa povedat, ze to bol priklad zleho partnera...
neviem ci sa to sem hodi....ale nikomu by som nedopriala taky vztah aky som mala ja...moj priatel bol ku mne prvy mesiac mily a ohladuplny, ale potom sa objavila jeho skutocna tvar, ignorantsky, sebecky a clovek urazajuci aj milovanu osobu...2tyzdne som sa koli nemu trapila a vychadzala mu vustrety, mno jemu to stale nestacilo a este viac ma ubijal slovami, ze sa malo snazim, a ze nicomu narozumiem a ani sa nesnazim nic pochopit, vysmieval sa mi pri tom aj do tvare...som si stale vravela, ze som blba a ozaj sa malo snazim. mno nakoniec mi cele moje okolie povedalo(vsimli si moju velku zmenu spravania), ze to on je ten debil ked sa ku mne spraval tak ako sa spraval. teraz si to uz aj ja uvedomujem a lutujem, ze som sa nim nechala tyrat tak dlho a stale dufala v napravu. ale na druhej strane som rada, ze sa to stalo, lebo mi to stmelilo rodinu a kamaratky =) takze vsetko zle je aj na nieco dobre :)
pravdou je ze, vztah musi byt zalozeny na kompromisoch... Som studentka a popri skole pracujem,nastastie mam skveleho a hlavne tolerantneho priatela,snazim sa s nim travit co najviac casu, aj ked je obcas az groteskne ako si prenho musim vyhradit cas v diary... Nedokazala by som byt s chalanom ktory by ma dusil... jednoducho niekedy je lepsie dat volnost a mat istotu ze sa ten druhy vrati... aj ked obcasne prekvapenia ked ma pride pockat pred skolu len aby mi dal pusu su fajn...
no podla mna v kazdom vztahu by mali mat obaja partneri samozrejme aj trochu volnosti, aby sa mohli ist aj obcas s kamosmi zabavit. Ale priatel by mal byt pozorný, mal by sa zaujímat o to dievca, pomáhat jej a hlavne rozpravat sa o vsetkom, len nieje tiez dobre, vyvolavat jej každých 5 min.kde je, co robi a tak. no ja mam celkom dobrý vztah, som s nim spokojná...xixi