Dobri den mam na zaludi take malicke vyrazky (cervene) najviac ich je okolo otvoru skade mocim a kus na boku umyval som si zalud s mydlom a telovim mydlom a sa mi zdalo ze este wiac sa mi spravily tak co mam teras robit? Natieram si to aj s canestenom uz asi tizden dak to nepomaha a este som nemal sex poradte dakujem
vyrasky poradte zblaznim sa
no ked vravis, ze sa lupala koza akokeby, tak to budes mat toto ochorenie ako zeny maju, sa to vola kvasinkova choroba, len u muzov sa prejavuje inak, u zien vytokmi a u muzov takto. toto ochorenie ziskas bud z necistoty, ak ho neumyvas, alebo od paartnerky, inac sa neda, som porodna asistentka a mam skusku z gynekologie, ucili sme sa aj o tom, urcite musis ist k urologovi a on ti predpise bud mast, alebo aj lieky, zalezi aky stupen zavaznosti mas, ale chod cim skor, lebo moze to byt aj horsie, ked to zacne svrbiet, tak nevydrzis, ver mi
tomas,nezahravaj sa s tvojim problemom,neexperimentuj so ziadnymi mastami,nepouzivaj ani mydlo.Naklusaj co najskor ku koznej,lebo sa ti to moze rapidne zhorsit.Oni ti predpisu presne to,co ti odstrani tvoj problem.Takze,netrap sa,nehanbi sa,su to uplne bezne veci,ktore sa ale nesmu zanedbat.Drzim palce!
cauko, chod lekarovi