vie mi niekto poradit??

Príspevok v téme: vie mi niekto poradit??
ataeb

v poslednom case ma akosi svrbi pokozka na hlave..no nemam lupiny takze tomu velmi nerozumiem.. pouzviala som aj taku brezovu vodicku ktora mi bola odporucana no velmi nepomohla. vie niekto nejaku radu alebo tip co by mi mohlo pomoct?
a este by som mala jenu otazocku.. co si myslite o propagovanych zubnych pastach ktroe obnovuju zubnu skolovinu? da sa im verit?? za odpovede dakujem..

ataeb

tak ekzem na nej nemam urcite.. no je trochu suchsia.. a sampony pouzivam vascinou z avonu..rozne druhy ci uz na blond vlasy alebo hydratujuce alebo na objem.. no a vlasy si umyvam zvacsa kazdy treti den alebo podla potreby.. niekedy mi zmastneju rychlejsie a niekedy nie..
takze s tymi pastami je to kravina?? a co take by pomohla na obnovenie zubnej skloviny..?

garniera

Mozes mat ekzem alebo nejaky zapal, staci ze sa skrabes a to sa siri. Skus Nizoral, mne to vzdy pomoze. A co sa tyka zubnej pasty, ziadna zubna pasta nechrani, zubna pasta sluzi skor na osviezenie dychu. Zub ma svoje mechanizmy ochrany proti zubnym kazom, umyvanie zubov je vlastne zoskrabavanie povlaku zo zubov a ked je zub cisty, teda ocisteny od toho povlaku (ktory sa odstrani spravnou kefkou a technikou), tak zub je schopny ochranit sa sam. Zubne pasty maju najmensi ucinok, ale propaguju sa najviac. Skus sa skor obhlidnut po makkej kefke, ktora ti nebude zbrusovat sklovinu a zubnu pastu si vyber podla vlastneho usudku, ale ziadna zubna pasta ti nevyrobi novu sklovinu.

poliewoocka

A nemas na pokozke nejaky ekzem?Mas ju napatu a suchu alebo mastnejsiu?Aky sampon pouzivas?Kolko krat si umyvas vlasy?
Zubnym pastam,co "obnovuju" sklovinu sa da verit asi tak ako bieliacim pastam...