Liečba Ozonom pri liečbe hernie disku L4

tina

moja mamina to podstupila a vzdy sa po zakroku citila lepsie... len tolko
a isla ne ten zakrok aj druhy krat lebo mala to v zlom stave, tak na viac krat musi. Ale pochvalovala si ...

katarina

prosim o informaciu toho kto podstupil tuto liečbu na križe -platničku alebo krčna chrbtica tiež vysunuta platnička pomohlo to??ako sa citiš po zakroku pretože som počula že po operacii ešte horšie preto chcem poddstupit tento zakrok ale sa velmi bojim ake to bude mat nasledky a vysledok a kolko stoji tento zakrok dakujem katarina

odon

Ďakujem za radu.Bol som na stránke,ktorú si napísala.Našiel som tam veľa vecí okolo zákroku.Ja mám termín 17.08.2006 a robia my to v Dun.Strede.Som trošku vyplašený z toho,ale urobím všetko aby to dopadlo dobre.Som aktívný športovec,hrám fotbal a som aj rozhodcom.Dúfam,že aj naďalej môžem vykonávať tieto činnosti.Doktor my ale nepovedal po akej dobe môžem zase aktívne sa zapájať do mojich aktivít.Z týchto žijem a zarábam.

Alternativa

Odon,
ak chces zakladne informacie, chod cez www.google.sk a cnapis ozonoterapia. Su tam zakladne info a kontakt do Ziliny. Ako ja viem, robia to len tam. Nemam osobne skusenosti, ale zbieram informacie, kedze mam tiez "Tvoju" dg. Mam informacie od dvoch ludi po tomto zakroku - vyborne, bez akychkolvek problemov.