Neviem ci sa to sem hodi,ale potrebujem radu Mam velmi dobru kamaratku,v dobrom i zlom Zacalo sa to ked opustila muza-vzajomna ziarlivost Zacalo sa to tak ze ma rakovinu krvi,vzdy som sa ju snazlila podrzat,vypocut Zacala akoze chodit na tajnu sukromnu kliniku,odkial nemoze telefonovat,vozia ju na sukromnom aute a stoji to velke peniaze 14000 a vsetko jej platili rodicia a ona sa tajne stretavala s priatelom a to bola akoze v nemocnici On ju tiez financne podporuje Zrazu je vyliecena Moja sestra je zdr.sestra a mi vysvetlila ze ma len osla.imunitu Verte moja kamaratka je pekna,pri sebe,krasne vlasy...Teraz mala problem s tym pritelom a vymislela si ze je tehotna a musi ist na potrat,chcela som ist s nou len mi zavolala ze ma uz potom On jej poslal peniaze Kamaratka co tento zakrok mala musela ist na pred.operacne vysetrenie,po zakroku mala menzes a moja kamaratka bude mat menzes o tyzden a vobec stale si nieco vymysla Mne je to luto ze ma klame,rodinu,vsetkych Neviem co mam robit Mozno je to tym ze chce uputavat na seba aj ked mam nejaky problem o chvilu ho ma aj ona Co mam robit?
Kamarátka je klamárka
Gif , treba sa normálne porozprávať, inak to nemá zmysel.
Ja mam tiez kamaratku a mam s nou strastny problem.Zacala som sa s nou kamaratit ked ma opustila moja byvala "kamaratka".No ale ja som si myslela ze je to to najlepsie kamaratstvo , verila som jej viac ako sebe a hovorila som jej rozne veci co nikomu som sa este nikdy nezdoverila , proste som ju mala velmi velmi velmi rada.No ked prisiel dalsi skolsky rok , vsetko bolo zatial ok , ale iba zatial.Potom zacala mavat skoro stale zle nalady a bolievala ju hlava.Potom zacala byt kazdy den smutna , a mna to trapilo , a velmi.A ked som sa jej pytala ze co jej je , tak rychlo vzbrklo odpovedala ze bud nic , alebo ze sa nevyspala.Ale kazdy den??? Mne sa to vobec nepacilo , a vedela som ze sa mi nechce zdoverit a klame mi.Nechapala som to , ja som jej hovorila vsetko.A ona mi teraz nieco taji , no stale som ju mala rada.Potom zacala byt tichsia a skoro vobec nic mi nehovorila a bavila sa s ostatnymi kamaratkami.Tiez ma to trapilo , ale nevedela som co tym mysli , tak som ju nechala tak ale velmi som ju mala rada stale.Potom prisla udalost ktora ma zranovala najviac.Zacala ako kazdodenne slovo pouzivat : mas ma este rada ??? A v roznych sposoboch.Zranalo ma to , lebo som ju mala velmi rada a potom to zacala robit s roznymi grimasami a vyskerami , a po case sa mi to strastne sprotivilo.Ale potom prislo asi to nahorsie obdobie zo vsetkeho.Zacala byt strastne vybusna a posmievala sa mi , sice nie ostro ale roznimy sposobmi , a zacala mi robit napriek.Zrazu chcela byt so mnou , ale bola drza , oprskla a skoro stale nadurdena , a nerobila mi moc po voli.Mrzelo ma to.No zacalo mi to riadne liezt na nervi.Niekedy bola mila , ale niekedy otrasna.Zacala som o nej trochu menit mienku , ale vsak kto by to vydrzal...Ale ja viem ze za tym vsetkym ma nejaky problem a vobec mi ho nechce povedat.Viem ze to je v rodine , ale nepovedala som jej ze to viem.A aj vzdy ked sa pytam ze ci ju nieco trapi , tak vybuchne na mna a povie ze ci mi sibe , ze ona je uplne vpoho.No mne uz pomaly preteka pohar trpezlivosti a uz aj citim ze ma moc nema rada.Proste niekedy je uple super a potom sa z nej stane ta najvybusnejsia sopka.Co mam robit??? Poradte prosim , som v koncoch , ale stale ju mam rada.Nechcem to hned ukoncit. Vdaka
Ja si myslim, ze to klamstvo je v nej...je to zrejme nevyrovnana a zakomplexovana osobka.Uz je len na tebe, aby si si s nou niekde sadla a riadne si o s nou vydiskutovala.
JA SI MYSLIM ZE TO ROBI PRE PENIAZE ABY MALA STALE OD FRAJERA TAK HO OJEBAVA SPROSTO POVEDANE A MYSLI ZE JEJ NA TO NIKTO NEPRIDE ZE JE TAKA VYCHYTRALA TAKZE JEJ IDE O PRASULE
je asi trochu psycho. ja by som sa s nou kamaratila dalej, ale moc by som sa na nu nespoliehala
viem ze je to mozno divne,ale mam ju rada len neviem ako dalej Uz ma nebavi pocuvat klamstva,ale chcela by som radu ako dalej ako jej pomoct,hned sa rozplace ked jej clovek neveri
uvedomit si ze "kamaratka" ktora ta klame nie je kamaratka!!!