Neznasam to doma.Su tu stale len zvady, krik, urazky..Mozno je to otrepana tema, ale uz mi to lezie na mozog, a to tu byvam len piatok, sobotu, nedelu.Nasi sa stale hadaju medzi sebou, robia si naschvali a este ma do toho zatahuju. Problem je aj v tom, ze moja mama je dobra, ale neskutocne panovacna, doslovne tyranizuje celu domacnost.Lenze ja uz nemam 15, neda si so sebou mavat a ovladat sa a su z toho len dalsie hadky..Uz sa tesim, ked sa odstahujem.. Ani nepotrebujem rady, skor len tak s niekym pokecat..Dakujem..papa
Nenavidim to doma..!!!!
slimacik, aj ja by som si s tebou rada o tom pisala cez maily, mam taku istu situaciu
slimacik napis svoju mailovu adresu,mam tie iste problemy ale nechcem to rozoberat tu.
ja som pochopila, ze si dospela, tym dietatom som myslela potomka :-) je fajn, ak su vztahy v rodine dobre, lebo rodicov budes potrebovat, aj ked uz sa uzivis sama. aspon sa vyrozpravat, o par rokov mozno potesit sa s vnucatkami... preto si myslim, ze by bolo dobre sa mame postazovat, ze sa ti to nepaci. zrejme si to vasi neuvedomuju, ako je ti doma neprijemne.
To je trosku nepochopene..nie som uz dobrych par rockov dieta..mam 24rokov a chcem mat konecne pokoj, aby ma nikto netyranizoval co mam a co nemam robit a nechcel mi organizovat zivot..Len som este na VS, ale uz tento rok koncim..chvalabohu..
slimacik, co ti poradit? skor by som poradila tvojim rodicom, a to by mali vediet, ze pred detmi sa nemaju hadat. urcite su v kazdom vztahu nejake zlozite situacie, ale mali by si to vyriesit tak, aby deti o tom netusili, nieto ta este do toho vsetkeho zatahovat. tak skus povedat mamke, ze sa ti to nepaci, a ze radsej potom nebudes chodit domov na vikendy, pretoze sa doma necitis ako DOMA.
Haloooooo..prosim..