počas 7 dňovej "dovolenky" som nedostala krámy

Príspevok v téme: počas 7 dňovej "dovolenky" som nedostala krámy
00001

Ahojte ľudkovia. Povedzte mi niekto kde sa stala chyba, užívam HAK no počas 7 dňovej prestávky som nedostala krámy. Síce som občas dostávala krče do brucha ale aj tak nič, už začínam byť nervózna. V podstate sa nesťažujem že som to nedostala, ale potrebujem vedieť jedno. Povedzte mi, je možne že by som bola tehotná? No dúfam, že nie, veď ja svojim tabletkám verím, len teraz ma akosi prekvapili.

petula111

noo,lenze teraz bolo pisane v novinach,ze hak nie je taky bezpecny.. a ze kazda zena co ju uziva by si mala pre istotu urobit tesst kazdy mesiac..to mi povedal doktor.. myslim ze mozes byt tehotna,bo ked uzivat hak tak by si kramy mala dostat na 100%

3martina3

majinka ma pravdu - ak si brala tak ako sa ma, nebrala si ine lieky, co by mohli znizit ucinok, tak sa nemas coho brat. A niekedy sa moze stat, ze bud vobec nic nedostanes alebo len hnedy vytok.

ninnika

no kedze uzivas hak...a nedostala si kramy ked si mala..tak si tehotna..pretoze to je tam aj na letaku napisane ale radsej si urob test stoji do 130sk podla toho aky...