licenie na stuzkovu

sonka

Včera som mala stužkovú, juj, super bolo. Čo sa týka vyzáže, šiat či účesu, riadila som sa heslom ,,menej je viac´´ alebo ak chcete ,,v jednoduchosti je krása´´ a vyplatilo sa. Líčila ma kamarátka, kt. ma nalíčila veľmi jednoducho, čím nič nepokazila, práve naopak, vyzdvihla pozitíva, zakryla negatíva a myslím, že tak to aj má byť. V priebehu večera som sa maximálne raz primaľovala, inak mi make - up vydržal celú stužkovú, tak to so šminkami hl. nepreháňajte.

silvinka001

caute baby, skuste vizazistku, ktora ma licila na stuzkovu a bolo to UZASNE.. a nie je ani draha, ..vola sa Lea,cislo 0903256699..lici vselikde a je strasne sikovna.uplne ma kazdy chvalil ako pekne vyzeram...odporucam

fifi

no, hlavne si to vyskusaj par dni predtym..ja som si den pred stuzkovou kupila puder a na stuzkovu som ho mala prvy raz a dodnes sa hanbim za tie fotky, som tam cela zlta :D

melinda

baby, ja som mala v stredu stuzkovu a licila ma vizazistka zo salonu Aferin - BA. Bolo to super, trosku extravagantnejsie licenie-tak ako som aj chcela, ale vyzerala som ako z casopisu :-)) Kazdemu som sa velmi pacila.

renka

S tým dermacolom máš pravdu, ekrazit je DERMACOL MAKE-UP COVER a nieje drahý stojí niečo vyše stovky. Na mňa je príliš silný, hutný.

poliewoocka

Make up a puder o hodne svetlejsi ako ton pleti.Farba na licka len slabuckobroskynova.A-CVICIT,CVICIT,CVICIT...