Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sex počas 7 dnovej pauzy

3martina3

si chranena aj cez 7 dnovu prestavku....marcelita - mas moj respekt, asi by si sa mala vratit do 7 triedy na ZS...by ma zaujimalo, ci ti tie dve deti doniesol bocian alebo si sa len zabudla vymocit...

qiu

marcelita na tvojom mieste by som si pod stromček kúpila príručku o ľudskom tele máš tam máš v tejto oblasti VEĽKÉ medzery... a vyvolávačka sa pichá ak ti mešká zo zdravotných dôvodov a nie keď si tehotná... Ale toto žena, ktorá má deti už musí vedieť... alebo že by si sa len dobre zabávala?

cwrbka

preboha..1. moci sa cez mocovu trubicu, maternica s tym nema ABSOLTNE NIC SPOLOCNE
2. vyvolavacku dostane zena len ak nie je tehotna, ak uz doslo k oplodneniu, lekar vyvolavacku neda- to uz jedine potrat, ak dieta nechce
3. ak by sa po sexe stacilo vymocit, nemyslis marcelita, ze potom by skrachovali vyrobcovia kondomov, HAK, cipkov a pod.?

baaaabika

marcelita-to jake blbosti pises, ze sa moci posvou?? tak to asi tazko...nepoznas svoje telo, alebo co? urcite nemocis cez posvu, ale cez mocovu ruru, ktora je v inej dierke...a ta vyvolavacka je tiez blbost..neviem ci si robis haluz, alebo to myslis vazne...

marcelita

Na močenie je ten istý otvor čiže pošva. Po styku by sa mal partner umyt aby nedošlo k oplodneniu. Ale ked sa partner len vymoči tiez nedojde k oplodneniu. Lebo svoje spermie vymočí. Tak to je. A to ty vravim pravdu. Ja uz som vydata a mam niejake tie skusenosti. Mne aj vyše 2 týždnov meškala menštruácia a nebolo som tehotná. Netreba byt v strese a netreba tolko mysliet na to ze si asi v tom. Ale existuju aj testy tak nieje problem. A keby náhodou si bola v tom tak su aj injekcie na vyvolanie menštruácie len treba to urobit skor najlepsie v 1 mesiaci.

sanokanka

no ja si nemyslim ze vymoci...teda pokial nemoci posvou a maternicou.na mocenie je preds uplne iny otvor.takto to funguje zial len u chlapa.

marcelita

Nebudes v tom ked sa neurobil do teba neni sanca ze by si bola tehotna. Ked sa ti nieco take stane este raz a niesi si ista ze ci sa partner urobil do tebe staci ist na WC a vymočiť sa a smermie výjdu lebo ich vymočíš. Ale ber na vedomie ze spermie putuju do maternice 48hodin. Ale väčšina s nich su odpadlici.