ahojte môzete mi poradit, uživam už 1,5 belaru a teraz som mala 7 dnovu pauzu, počas nej sme mali s priatelom sex a praskol nam kondom, neurobil sa domna,l na druhý den som brala prvu tabletku..je niaka šanca že by som z toho mohla otehotnet?diky za rady
sex počas 7 dnovej pauzy
si chranena aj cez 7 dnovu prestavku....marcelita - mas moj respekt, asi by si sa mala vratit do 7 triedy na ZS...by ma zaujimalo, ci ti tie dve deti doniesol bocian alebo si sa len zabudla vymocit...
ok ale moc ste mi neporadili...skuste ete niečo k teme čo vyvola hadku kade sa močí a kade nie..diky
preboha..1. moci sa cez mocovu trubicu, maternica s tym nema ABSOLTNE NIC SPOLOCNE
2. vyvolavacku dostane zena len ak nie je tehotna, ak uz doslo k oplodneniu, lekar vyvolavacku neda- to uz jedine potrat, ak dieta nechce
3. ak by sa po sexe stacilo vymocit, nemyslis marcelita, ze potom by skrachovali vyrobcovia kondomov, HAK, cipkov a pod.?
"Na močenie je ten istý otvor čiže pošva." Dalsi "odbornik" :-))
marcelita-to jake blbosti pises, ze sa moci posvou?? tak to asi tazko...nepoznas svoje telo, alebo co? urcite nemocis cez posvu, ale cez mocovu ruru, ktora je v inej dierke...a ta vyvolavacka je tiez blbost..neviem ci si robis haluz, alebo to myslis vazne...
Na močenie je ten istý otvor čiže pošva. Po styku by sa mal partner umyt aby nedošlo k oplodneniu. Ale ked sa partner len vymoči tiez nedojde k oplodneniu. Lebo svoje spermie vymočí. Tak to je. A to ty vravim pravdu. Ja uz som vydata a mam niejake tie skusenosti. Mne aj vyše 2 týždnov meškala menštruácia a nebolo som tehotná. Netreba byt v strese a netreba tolko mysliet na to ze si asi v tom. Ale existuju aj testy tak nieje problem. A keby náhodou si bola v tom tak su aj injekcie na vyvolanie menštruácie len treba to urobit skor najlepsie v 1 mesiaci.
no ja si nemyslim ze vymoci...teda pokial nemoci posvou a maternicou.na mocenie je preds uplne iny otvor.takto to funguje zial len u chlapa.
dakujem ti myslela som si to, len som to postrebovala počut ete od niekoho ineho
Nebudes v tom ked sa neurobil do teba neni sanca ze by si bola tehotna. Ked sa ti nieco take stane este raz a niesi si ista ze ci sa partner urobil do tebe staci ist na WC a vymočiť sa a smermie výjdu lebo ich vymočíš. Ale ber na vedomie ze spermie putuju do maternice 48hodin. Ale väčšina s nich su odpadlici.