Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem ju uspokojit

marcelita

Company - tak s tebou by som nechcela mat v kuse 1-2 hodinky sex. Ani sa jej nečudujem ze sa nespravila. To tak bežne mávate 1-2hod. sexu. Sory za ten uvod ale nedalo mi to. Teraz vážne. Ked začneš peknou predohrou a nezabudni začat pri uchu a pojdes nižšie a nižšie az dôjdes k bodu x tak len s jazýčkom nie s prstami lebo ked použijes prsty može sa stat ze sa vobec nespravi. a potom mozes ho vsunut nezne do tvojej priatelky. A pomalicky a postupne zrychlovat. A hlavne vyskušat rozne polohy 59, 69, to musi byt pri sexe. A ma by si to mat vybavene. Normálne na mna to berie. Drz sa.

company

summer diky za radu.. skusim sa s nou o tom porozpravat..bo ma to fakt trapi.. a predohre sa dost venujem.. skusam aj jazykom aj prstami ale akosi to nejde..ale diky za radu..

Summer

jaaj no..sak co sa neopytas jej..co sa jej paci co ju najviac vzrusuje..nejde o to aby si sexoval s nou pol dna a daval to do nej ako do nejakeho vreca..sex proste nie je len o sexe..ale o tom ako k tomu pristupujes,,predohra,skus ju navnadit najprv tak ze ju urobis pusou,alebos a jej normalne opytaj aka poloha sa jej najviac paci..nie je chyba v tebe ale v technike..