Cau , mam 15 rokov , a este som nikdy nebol opity , nikdy som nepil , ale dneska som siel zo spoluziakmy (1. je totalny looser,okuliare na celu hlavu ,totalny vymel:D) , a proste sme sli kupit po jednom plechovkovom 10 % Corgon pive :D a on mi vravi ze neni mozne sa opit z piva , no a potom , proste vypil asi stvrt toho piva :D:D alebo polku , a kamarat sa na neho len tak zahnal , a on ze POD SA BIT ? a proste sa cely vyzliekol do slipov , a ukazoval nam ako vie skakat :D a toto robil asi 10 minut , a my sa kukame ze TEBE CO JE :D:D a on proste bol s toho totalne rozbity , a ja som sa rehotal uplne na vsetkom , dokonca ked som videl obal od horaliek na zemi , tak som sa siel zadusit od smiechu :D , no a potom sme si kupili za vyse 200 SK toaletny papier+vreckovky , je mozne , aby sa dalo opit z takeho "mnozstva" piva ? a co malo byt to , ze som sa musel po tom smiat na vsetkom co som videl ?:D
Opitost po plechovkovom pive ?
ked prvykrat pozijes alkohol je to proste tak. Kym si organizmus na neho nezvykne. Čiže sa opiješ aj z jedneho piva. Ale podla toho co ste stvarali. Do 18-tky by sa alkohol fakt nemal predavat.