Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Holenie prirodzenia

Príspevok v téme: Holenie prirodzenia
zajo452

Ahojte, potreboval by som poradit. Mam vazny vztah (som panic) a s priatelkou sa blizime do stadia ked aj posledny kus oblecenia pojde dole (v mojom pripade trenky) 8). Takze otakza pre chlapov, ako si to tam dole holite? komplet? alebo len cast? otazka pre dievcata, ako sa vam to najviac paci? dakujkem

lenusikkk

no podla mojho nazoru by sa mali holit aj chalani ja sa tiez holim....a je to HYGIENICKEJSIE.....neviem si predstavit ze ked budem robit chalana ustami a okolo same chlpy...ee chalani holte sa:)))

eviku777

No moj priatel sa holi, bud uplne alebo si nechava pasik, ako kedy. Ale zasa to az tak z holenim neprehana ako ja:) holi sa tak raz za dva -tri tyzdne ked su chlpky uz dlhsie. Mne osobne sa zarasteny chlapi -dole, nepacia ked uz by sa nechcel vyholit tak aspon aby si to ostrihal na kratsie.

cody

..uplne ho nestrihaj ...chlap ma byt zarasteny .::)) ja som malprednedavnom rovnaky problem s mojou hunou ..staci ked to troska zostrihnes aby to nebolo tak divoke ..a potom ked sa viacej v tomto sotrielate sa jej aj spytaj ze ci jej vadi ,ze si zarasteny ,alebo ci chce aby si ho mal ako 10-rocny chalan :))

CMu_Q

uplne oholeny chalan sa mi nepaci, ved to potom nie je muz ako ma byt, uznavam skratenie chlpkov - mensie upravy.... to je vsetko

janka

hlavne nech vidno ze sa o seba staras.. a je hlavne co sa paci tvojej priatelke musite sa o tom rozpravat je to zabava fakt..:)

mili ta ri atari ci ako som to pisal

Holil som si aj proti rastu chlpkov .... ale dost som na to tlacil aby to bolo celkom do hladka tak asi preto niee ???

p...

Ked sa oholite, nenatierajte to vodou po holeni ale detskym pudrom, potom sa vam vyrazky neurobia. A k holeniu tolko, gulky vyholit dohladka, ostatok zastrihnut elektrickym strojcekom.