Svagrina po 4tyzdni tehotenstva potratila,v septembri.Lekar jej odporucil tehotenstvo az v maji, a tiez teraz HAK-nikdy to nebrala. Ake mate s tym skusenosti? je HAK potrebna?
spontanny potrat
je to dost,....moja mami ma lacnejsiu danu,ale neviem,ako sa to pohybuje cenovo...nenadsadil ti cenu za to,ze to urobi ? ale zober si,a prerataj,ze danu mas an viac rokov za 6000,a antika ta vyjde za tie roky omnoho drahsie...podla mna sa to oplati,tesim sa,ked si odrodim a dam si to
nechcem,uz otehotniet,mam tri deticky,najmladsi ma 7 mesia,doktor mi neodporucil antikoncepciu,pretoze sa mi spravila na pravej nohe krcova zila,v pod kolenom ,no opxtala som sa ho na danu,a odpovedal...spravim vam to,tu v ambulancii,doneste si so sebou 6000sk,dodal:nemal by som to tu robit,,,spravim vam to.
poradte mi ako mam dalej pokracova...nechcem uz deticky,a pri troch detoch,6000 je podlamna aj dost...
ahojte, ja som mala v septembri zamlknutý potrat tiež, v dvanástom týždni, lekár povedal že mala by som počkať asi rok a vraj mám užívať kyselinu listovú.HAK asi nie, ked sa vysadí tak je rozhodený menštruačný cyklus a vtedy môžu byť problémy s otehotnením, kamarátka vysadila HAK a podarilo sa jej otehotnieť až po roku skoro. Ale tak to je asi individuálne.
ja som v septembri prekonala zamĺknutý potrat (missed abort) v 15.-tom týždni. Mám čakať 6 mesiacov kým sa mi zregeneruje maternica. Neberiem nič. Ale na fóre www.modrykonik.sk - tehotenstvo - MA, dievčatá s podobným osudom doporučujú piť alchemilkový čaj.
ja by som nebrala HAK. mala som potrat a neskor, az v 14. tyzdni, lekar v nemocnici odporucil pockat s otehotnenim 3 mesiace, moj gynekolog 6. nepredpisali mi nic a otehotnela som presne o pat mesiacov po potrate. potom mi vsak nasadili duphaston, na udrzanie tehotenstva. teraz ma syn tri roky.
Dievčatá na regeneráciu maternice a celkove na ženské orgány je najlepšie aloe vera s prídavkom kanadskej brusnice a včelia materská kašička,ozvite sa, poradím ako sa k týmto výrobkom dostanete lacnejšie.
č.t. 0904676550,
tak s HAK sa velmi nezregeneruje.. skor naopak.. ja som tiez po spontannom potrate a mne nic lekar nepredpisoval.. pol rok je potrebny aby sa maternica obnovila, ale s HAK urcite nie.. radsej hlienovu, symptotermelnu metodu, prip. barierovu antikoncepciu.. mozno ma dr. na HAK ine dovody.. to sa musi pytat priamo jeho.. ak kvoli "obnove" tak nech si to radsej nepraje... moj nazor..
Pravdepodobne HAK na prevenciu pred prípadným skorším otehotnením. Organizmus potrebuje viac času aby sa po potrate zotavil.