Ahojte, uz treti den mam namiesto menstruacie iba velmi slabe krvacanie. Zacinam sa bat ci nebudem nahodou tehotna, s priatelom si davame pozor, no bojim sa ci sa nahodou nieco nestalo. Pomoooc. Co je to??
Slaba menstruacia
ahojte mam 12 a mam slabšiu menstruaciu ale ešte som panna trvala 5 dní čo to môže byť dnes mi skončila prosím vás o radu? :(
Sandruš neboj sa, keď sa dostavil len dnes a mala si PMS, tak to bude ten menzes.
Prosím Vás o radu. Menštruáciu mám dostať okolo 7.1., ale dnes sa dostavil krvavý výtok, trošku do hneda(myslela som si, že som už dostala )...lenže je slabý, takže menzes to asi nebude. Mala som bežné príznaky PMS, bolesť brucha, vyrážky, bolesť krížov a rovnako aj citlivé prsia. S priateľom som mala aj nechránený styk, ale nespravil sa do mňa. Posledný polrok ma trápil zápal močových ciest,a prednedávnom som takisto bojovala aj s vaginálnym zápalom (liečila som sa Canestenom). Myslíte, že by sa mohlo stať, že som....? :/ Alebo to môže byť spôsobené aj stresom a spomínanými prejdenými chorobami? viem, že by som mala počkať, či sa dostaví menzes, ale už som v takom strese, že sa neviem na nič sústrediť. Ďakujem za normálne odpovede.
prosim poradte baby mam 3ti den menzes a stale slaba,nohy si citim stale studene aj ked mam v izbe asi25c.minuly mesiac som mala menz,aj predtim tie mesiace dozadu aj ked uz nie na cas,ale vzdy prisla mam uz za sebou sice 3porody s partnerom si davame pozor,no deti mam uz vacsie a toto som este nemala take problemy no ako hovorim boli ma chrbtica a neviem co s tim dufam ze mi niektora s vas poradi dakujem caroma.
a ja som vysadila po pred poslednou menštruáciou HAK a pred vysadením som mala cyklus 22 dní a teraz ako som ju vysadila mi meškajú 3 dni a tie 3 dni mám stále špinenie ale menzes nikde... mala som aj sex ale dávali sme si pozor.. čo myslíte ?? môže to byť aj z toho že som vysadila HAK ?
už od včera mám krámy ale najprv som si myslila že prvý deň tak to je v pohode že to je slabé ale dnes ke to tiež take slabé ..je to len také do hneda oranžovo-hneda zafarbené ...prečo to mám také slabé ? poradte prosim
beriem antikoncepciu chloe, mestruaciu prisla nacas, trvala 4 dni (mavam ju bezne okolo tych 4-5 dni) prvy den bola trocha silnejsia ale dalsie tri dni bola slaba...neviete mi poradit co to moze byt? dufam ze nie tehotenstvo
ahojte, ja som mala podobny problem ako akire, menstruacia trvala dva tyzdne a bolo to len take slabe spinenie. nastastie tehotna som nebola (urobila som si 3 testy) a pisala som do gynekologickej poradne kde mi gynegolog odpisal ze menstruacia moze mat niekedy aj takuto formu.
aj ja mam strasne slabe krvacanie a uz trva velmi dlho,asi tak dva tydne.niekedy ako keby nebolo vobec cely den a inokedy mam aj bolesti v podbrusku a aj prsia mam citlive ako obvykle.Tehotna niesom, test som si robila..tak potom cim to je??
to že si pred tym takto slabo nemala nič neznamena.som presvedčena,že tehotna určite niesi!skorej predpokladam,že si riadne prechladnuta zo spodu!a preto aj ta bolest pri sexe,aj ten slaby menzes.určite to prejde a bude to vporiadku,uvidiš,ale pre tvoju spokojnost,ked prestanes krvacat,tak behni ku svojmu gyn.mam pocit,že potvrdi moje slova.