Ahojte, chcela by som sa spytat, ake licenie by sa mi hodilo(myslim tym hlavne farbu ocnych tienov). Mam cervene saty idu az do bordova.
LIcenie na ples
Nuz neviem,ale mne uz len to ze si svetly typ a blondina mi nejde dokopy s cerveno-bordovymi satami.Ku blondine ide skor jemnejsie farby aby vynikla,aby to cele neposobilo tvrdo.Ale ked uz tie saty mas,tak odporucam ist na licenie ku kozmeticke,ktora dokaze dokonale prisposobit make-up k tvojej pleti a typu a taktiez ho zladi ku satam.Ak sa chces licit sama,tak si to urcite najskor odskusaj aspon den vopred aby si vedela si je to ok a ja by som volila skor tu moznost hnedo-bordovej ale netreba to prehanat s trblietkami.Alebo mozno by som volila menej castu moznost urobit si oci len jednoducho cierno-urobit si jednoduchu linku a spiralu a dat si zalezat na perach a tie vykreslit-ale to zalezi od toho ako mas stavane pery a este jedna vec je podstatna,teda aspon myslim,pretoze ked ja idem na nejaku akciu a chodim sa licit ku kozmeticke tak sa ma pyta aj na to ako budem mat vlasy-ci budu dominantne,alebo skor splyvajuce,aby si to vedela rozlozit na tvari pri liceni.
takto pod na to vylucovacou metodou. Urcite nie zelena, zlta, a takisto by som nezvolila svetle tiene. Ak to ma byt na ples, oci by mali byt zvilditelnene. Ak mas modre oci, tak skombinuj modro-fialovo-bordove (to znjeje ako monokel xixi)alebo trblietave hnedo bordove, svetle trblietky do kutikov. Musim ist, tak skus dnes a ozvi sa zajtra. budem tu.pa
No aky som typ? Normalna bab:-) obcas blazniva, vasniva, ale aj romanticka:-) Vlasy mam blond, plet mam svetlu a moj vek je 22:-)