Pľúcne chlamýdie

janosik

moja zena ma chlamydie v uchu a myslim, ze aj ja. svine hnusne.
ale antibiotika brat nebudem, su aj modernejsie metody liecby.

kamil

Chlamydii se lze zbavit pouze dlouhodobou lecbou kombinaci antibiotik a dalsich pripravku.lecba je delsi nez 1 rok.
podrobnosti: www.cpnhelp.com

saxana

to je jpravda,vraj sa zvyknu opakovat. poznam lekarov,ktori ich beru ako samozrejmost,vraj dnes ich uz ma kazdy a zaoberaju sa nimi len ak sa niekto moc stazuje na suchy kasel alebo mu sposobuju problemy inak nie.a ina skupina lekarov,ktori naopak tvrdia,ze neliecene sposobuju zapaly pluc alebo su spustacmi astmy,preto ich bezpodmienecne liecia.
poradit moc neviem,lebo naozaj,ak sa budu vracat,tak ta spusta antibiot.oslabuje imunitu a tak ich lahsie znovu dostanes.
jedna rada,ked sa poliecis ty,nech idu na test aj ostatni clenovia domacnosti a nech sa preliecia aj oni ak budu mat pluc.chlamidie,pretoze inak ich znovu lahko chytis od niektoreho clena doma.darmo sa budes preliecovat,ked budes zit v blizkosti s clovekom,ktory bude ich nosicom.
tak to bolo somnou,otec sa nikdy neliecil a mal chlam.na plucach v hroznom stadiu,preto som ich vzdy dostala znovu.

alaaa

Ahoj,ja som chlamydie na plucach mala az 3krat,vzdy som vybrala aspon3-4 davky velmi silnych antibiotik chvilku bolo dobre a za par tyzdnov boli spat...Neskor mi to oslabilo imunitu,takze som bola 3mes na liekoch...Skus brat nejake vitaminy mne doktorka odporucila Citrogrep.papa

Najčítanejšie články