Som s priatelkou skoro 2 rocky..Milujeme sa v priemere raz tyzdenne,lebo nezijeme spolu a nie sme spolu tak casto..A moja vydrz pri sexe je rozna..:)Niekedy vydrzim 10 aj 15 minut bez zastavenia a poslednu dobu som si vsimol,tak za posledne 3 milovania,asi minutu,dve..Koli comu to moze byt...Ovplivnuje to aj vzrusenie alebo co???....lebo takto malo som vydrzal len so zaciatku
AHojte mam jeden problemik a prosim o nazor.chalani aj baby
no ahoj tak poviem ti ako to funguje u nas: no ja som s partnerom skoro rok a ked sme sa spolu milovali castejsie za tyzden tak vydrzal dlhsie ale ked teraz po tyzdny zhruba tak jeho tuzba po mne a vzrusenie zo mna je velke a ako ty pises je to kratke.. max 5 minut takze je to od vzrusenia a od tuzby proste to ze si rychlo znamena ze tvoja partnerka to dost pritahuje. si myslim no a ako to riesime my tak ked uz je to take rychle tak potom ideme na to este raz a potom je to ok dlhsie ale bo sa milujeme o dva dni neskor alebo o den a potom je to uz ok ale tyzden narobi divy a velku tuzbu po tom druhom takze tak :) tak vela uspechov hadam sa to zlepsi.
hmmm?asi sa moc navnadis popredu a potom vybuchnes jak sopka.skus sa pred tym spravit sam,myslim skor ako budes zo svojou priatelkou,snad ti to pomože.nebudes taky nažhaveny.