Neviem ci mam len ja takyto problem ale mne sa zda ze som az prilis mokra=)Totiz to nejsom vlhka len ale mokraaa proste niekedy sa to strasne smyka...a hlavne ked som riadne nadrzana =)mate to aj vy tak pri sexe alebo som divna?=)niektore zeny maju problem z vhlkostou a ja toto=)
Vlhkost pri vzruseni-otazka pre baby
a ktore polohy su to? ja mam ten isty neviem ci to mozem nazvat problemom. Som uplne mokra z neho, orgazmus som este nemala pri pohlavnom styku. Baby, ktore su viac mokre ako ine, maju väcsi predpoklad ze budu striekat?
No som rada ze nejsom len ja taka =))..viem ze lepsie takto ako mat stym problem...=)ale niekedy je blbe to ako napisala evka ze ho necitis...teda nie az tak intenzivne aj mne sa to obcas stane =)ale tak daju sa najst polohy ktore vyhovuju =))
xixi..neboj cica..mame to aj my..tie niektore zeny, co maju problem s vlhkostou si musia poradit aby to co my mame dosiahli..takze nestresuj moja, neni na tom nic divne :) mame vacsi a lepsi orgazmus :) aspon tak by to malo byt..u mna to tak funguje :)
Vlhka, mokra, vytecena.... Uplne super, nic si z toho nerob a bud rada ze sa to prijemne klze...