trpnutie ruky

RNG

Skolioza je sktivenie chrbtice, trakciou sa da narovnat.
Fialova ruka znamena zastavena cirkulacia krvi=blokada niekde v cievach.
Na to clovek nemusi byt lekar ani odbornik.

RNG

Nebola to nahodou blokada v zilach. Zrazeniny krvi vedia zablokovat cirkulaciu. Potom by si si mala vycistit zily(lecitin) a dbat aby si nemala prilis lepkave platnicky+hustu krv z plno zrazeninami(proteolyticke enzymi na prazdny zaludok)
Na skoliozu(sktivena chrbtica pomaha najlepsie jemna trakcia pocas spanku(natahovanie "na skripec")
Na vystretie a zafixovanie vystreteho stavu treba mesiace, v ambulancii ti za par hodin nevedia pomoct.
Pritom treba brat aj nejake materialy na budovanie sliach, klbovej hmoty a platniciek(zelatina, gliky mukosacharidy=glukosamin, chondroitin a enzymi=bromelain... a latky na transport, dopravu=MSM,tiez hyaluronicka kyselina a pod.

jenny77

oki, dakujem, a myslis ze to nie je nic ine?? no moze to byt aj to, ja neviem,nikomu som to zatial nepovedala, len doktorke,ktora mi masaze robila a ta mi na to nevravela vobec nic.

ooo

no tak to bež na endokrinológiu, lebo to nie je žiadna sranda. Poznám jednu ženu, ktorá prišla už s riadne domrvenou štítnou žlazou a tvrdí, že ruku si takmer necíti... a už to veľmi nejde napraviť