Aky mate nazor na masturbaciu?..Mam priatelku,no ked niesom s nou a Ked to na mna pride tak niekedy aj 5x za den:)Je to normalne????
Masturbacia
xi..no co ti poviem..ze chlapi to potrebuju viac ako zeny? ze na to myslia viac ako zeny? ze to robia viac ako zeny? ale sak to je taka blboost...je to individualne..su chlapi co si to robia castejsie a su zeny takisto co sa uspokojuju castejsie..fakt..ja si nemyslim ze je na tom nieco divne..a ani si nemyslim, ze takto vladzes kazdy den 5x..a ak vladzes, verim tomu, ze to dlho nepotrva a upravi sa to..proste mas vacsi apetit..minimalne vacsi ako slecny co reagovali negativne :) nic sa nedeje..bud rad, ze to funguje :) radsej sa sprav doma, ako by ta to malo chytit niekde v buse :)
Ja som zena a tiez sa mi to stalo ale asi len raz ze som sa musela spravit 5 krat za den a to skoro hned po sebe neviem co to malo znamenat =)ale stalo sa mi to len raz asi som nemala svoj den =))
:D:D heh milee.. od dubky a xenie.. :D som sa zasmiala... ne pocuvaj mozno mas len teraz take obdibie ze to stale potrebujes... neboj je to normalne.. ak to nebude trvat nejak extra dlho.. :P potom noo..... co ja viem.. pozor na zavislost extremnu :D:P
Neboj ak to nieje kazdy den tak je to ok. Jednoducho potrebujes uvolnit energiu...
si chory,to je uz uchylka,normalna choroba.alebo nenormalna?