Meškanie menzesu

betttka

Ahojte! Viem ze sa tu toho uz asi o podobnom probleme popisalo,ale predsa...

Fakt je mozne aby sa zmenil cyklus kvoli stresom z toho, ci nie som tehotna? Mam ho nepravidelny - je tazko urcit, ci mi MZ meska alebo nie. Pouzivame kondom, vzdy po sexe ho kontrolujeme, a predsa mam obavu ze co ak "nieco" uslo! Mozno sa len moc teraz sledujem, ale zda sa mi ze nemam taky silny PMS ako som zvykla mat... a hlavne ma uz dlhsie pobolievaju vajecniky a mam citlive prsia - bradavky, vytoky a mam pocit ze ovulka bola len min. tyzden (mala som taky zelatinovy priesvitny vytok a vlastne vyse tyzdna som sa budila taka vlhka). Logicky viem ze ak bola ovulka min. tyzden, tak MZ bude meskat tiez! Moze sa to tak pre nic za nic cele akoby posunut/zmenit?

Diky

User_37597

no skusenost osobne nemam ale kamoska mala nehodu v aute a v tom momente zacala krvacat a to jej menzes skoncil tyzden pred tym,..takze stres robi vela vo vela pripadoch...pockala by som este do konca oktobra a potom sla k zenskemu pripadne...vela stastia

zuzzan

ano, to mas pravdu bojim sa ale nie az tak ako niektorych inych veci. Je to predsa len dlha doba ale budem cakat, ale pravdu povediac nechyba mi to

xyxyz

ved ked chces tak chod..ako radit 14 rocnym babam aby sli k lekarovi-to uz zasadne neorobim, lebo 95% napise ze sa boji a ze tam nepojde

zuzzan

xyzxyz, neviem co by som chcela robit preto sa pytam:DD.....ale myslela som to skor tak ze ci nemam ist k lekarovi

tanaztt

Sendy2233 Radšej chod hned k doktorkr.Ja som takto prišla k tretiemu dietatu.Otalala som a potom bolo neskoro...Ale dnes som z neho štastna

alz-bee

sandy2233: nic v zlom, ale nato, ze uz mate dve deti by si mohla vediet, ze ked si uz raz tehotna, tak ti vyvolavacia injekcia nepomoze! Oplodnene vajicko sa ti uz uhniezdilo v maternici a tym padom k menzesu uz nedojde...a ani vyvolavacka nepomoze...hlavne ako pises, ked ti meska uz tri tyzdne...tam pomoze zialbohu jedine potrat:(...ale aj ja som sa mojim rodicom narodila ako 3.dieta a bola som neplanovana:)) a nechali si ma i napriek tomu, ze penazi nebolo, lebo otec vsetky vzdy prepil...
nechcem ti ale kazat, ze co robit. Drzim vam palce, nech sa rozhodnete akokolvek!