Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moj priatel ma problem s penisom...:((

Príspevok v téme: Moj priatel ma problem s penisom...:((
lenuska9

prosim vsetky baby aj chalanov...kto mi vie pomoct...chodim s priatelom uz 2 roky.penis ho nikdy pri sexe nebolieval.ale uz asi pol roka ho stale boli dokonca ked mu to robim rukou nedostane von ani zalud pre velku bolest potom ho vacsinou pali a stipe.neviem asi ma mozno dake male ranky.a neviem ho dostat k doktorovi...viete mi poradit cim to je.stalo sa to zo dna na den:(((

*mery*

mila lenuska, tak sa spytaj svojho draheho, ci nemal aj nejaku inu okrem teba, inak to nemohlo vzniknut zo dna na den a pozor, moze to by prejav nejakej pohlavnej choroby

zuzana175

ja mam 20. a s tym mas pravdu, ze maju len hrdinske slova, ale ked oni maju ist k doktorivi, tak vobec. ten moj dokonca ani k obvodnej nechodi.lebo ma mamu sestricku. ale tak musime najst spôsob, ako ich tam dostat

lenuska9

a co mu je??jaj ten moj ked ide o gynekologa tak by ma tam dotiahol aj za usi...stale mi hovori ved coho sa hanbis ved to je doktor on ti ma pomoct...tak mu stale opakujem to co mi povedal on.nech nieje teraz on zbabely...inak viem ze by som nemala ale kolko mas rokov?

zuzana175

v ziadnom pripade to neberte na lahku vahu. aj ja potrebujem dostat frajera ku sexuologovi, ale zatial bezuspesne.. radsej nech tam ide, ked ete nie je neskoro

lenuska9

no supis konecne mi aj niekto odpisal.dakujem zuzka...noo ako nevyzera to mozno na zapal...lebo na pohlad nic nevidno...ale ja ho tam proste nedostanem tak neviem...povedal mi ze keby pockal mozno tyzdnen dva tak by ho to vraj preslo...ale to poznam bla bla...a vrati sa to spat...