ahoj chcel by som sa opytat.Mam 18 rokov a ked sa urobim ras a vytecem tak uz potom vobec nemam na to chut sa umyjem a idem prec.Bojim sa ci to tak nebude aj zo sexom este som ho nemal.Kamosi mi vravely ze oni sa spravia aj 2-3 krat zaradom nechapem dik za rady.
mam problem?
Tak chod k urologovi do nejakeho vacsieho mesta:) No, je to na tebe..ja byt na tvojom mieste, tak kaslem na reci ludi. Vravim to z vlastnej skusenosti, pretoze tiez som to zdravie trosku zanedbala a teraz musim chodit pravidelne na gyndu,furt tam roztahovat nohy a mam zakaznu milovacku s priatelom:( Daky virus ma totizto navstivil.
Kamosi si podla mna vymyslaju. Moj partner vzdy potrebuje po orgazme nejaku tu pauzu. A su dni, ked po jednom sexe nema chut absolvovvat dalsi. A myslim, ze vacsina bab tu nechut na dalsie kolo pochopi.
A s tymi vyrazkami chod radsej k urologovi. Viem, ze vy muzi tu navstevu vzdy odkladate, ale bud radsej 100% zdravi, kym zacnes sexualne zit a hlavne to zdravie nezanedbavaj, aj ked to znamena navstivenie toho urologa. Radsej si vytrpiet jednu navstevu u doktora, nez mat potom vazne problemy a navstevovat toho doktora furt. Vela stastia!:)
Valter je to uplne normalne.Kamarati sa zrejme len vystatuju, pretoze medzi sexualnymi vrcholmi musi byt pauza cca 30 min. Takze never im vsetko.Mna tiez ked manzel "urobi" tak uz potom na sex nemam ani pomyslenie.
je to v pohode. ja osobne by som ocenila, keby ma partner cely den neotravoval so sexom
Možno sa len chvália